Få SRP-hjælp i gymnasiet

Få succes med dit studieretningsprojekt

1-til-1 eksamenshjælp

Den rette hjælp til din SRP

Kontakt GoKarakter i dag, så planlægger vi sammen, hvordan du kan få den bedste SRP-hjælp til din opgave. Din SRP er den vigtigste opgave i gymnasiet, og det er essentielt, at du kommer godt igennem projektet, da din karakter vægter dobbelt på eksamensbeviset. Du kan i værste tilfælde risikere, at karakteren trækker dit gennemsnit ned og umuliggør din chance for optagelse på drømmestudiet. Hos GoKarakter står vi klar til at tage en uforpligtende snak om, hvad du har brug for, så du kommer godt igennem din opgave. Herefter går vi i gang med at finde den helt rigtige underviser til dig - vi glæder os til at hjælpe dig godt videre med SRP-hjælp!

Det siger vores kunder

9.3 ud af 10

Baseret på 122 anmeldelser

Opnå et godt resultat med SRP-hjælp

Dit studieretningsprojekt (SRP) er en vigtig del af gymnasiet. Fordi din SRP-karakter tæller dobbelt, kan en god karakter i denne opgave være altafgørende for et godt eksamensbevis. Hos GoKarakter tilbyder vi dig et intensivt SRP-forløb med en kvalificeret underviser, som kan hjælpe dig med din SRP. Du matches med en af vores mange undervisere, der har fået topkarakter i deres egen SRP, og som derfor er klar til at gøre din opgave endnu bedre. Vi tildeler dig en underviser, der er ekspert i enten de fag, du skriver i, eller det emne, du har valgt at arbejde med. Vi fokuserer kun på én ting, og det er, at du klarer dig godt med din opgave, og at du får en god karakter til dit eksamensbevis.

Eksamensforløb

Reservér dit SRP-forløb

SRP-forløb

2490-4490 kr.

6-12 timers undervisning
  • Fleksibel planlægning

  • Fysisk eller online undervisning

  • Certificerede undervisere

Book dit forløb nu
Pakkens indhold

Med GoKarakters SRP-forløb er du fuldt dækket ind under din opgaveskrivning. Kom igang i dag!

Planlægning

Opgavestruktur

Kildehenvisninger

Feedback

Vi tager afstand fra snyd
Hos GoKarakter kan vi hjælpe dig med at skabe struktur i din opgave, men vi kan ikke skrive din opgave for dig. Vi underviser udelukkende i de dele, der vedrører opgavens overordnede aspekter. Dette omfatter fx opgavens opbygning, kommaregler, kildehenvisninger og søgning efter litteratur - selvfølgelig med en underviser, der kan perspektivere dette til de fag, du har valgt at arbejde med. Når du afleverer din opgave, kan du derfor være stolt over, at det er dig selv, der har forfattet din SRP, og du kan tage imod din karakter med et stort smil på læben.

Eksamenshjælp ud fra dine behov

Der er mange fordele ved et forløb hos GoKarakter. Når du bestiller et forløb med SRP-hjælp, får du et login til din helt personlige læringsplatform. Her kan du følge med i, hvordan din undervisning er forløbet; efter hver undervisningsgang vil din underviser nemlig rapportere, hvad I gennemgik, og hvad I skal gennemgå næste gang. Du kan desuden se grafer over din motivation, indlæring samt koncentration. På den måde kan du altid følge med i, hvordan dit SRP-forløb skrider frem.

Med GoKarakters SRP-pakke får du den løsning, der passer til lige præcis dit behov og den opgave, du arbejder på. Du bestemmer selv, hvor mange timer du vil bruge per undervisningsgang, samt hvor og hvornår din undervisning skal foregå.

Eksamenshjælp i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

24-timerseksamen
Dispostion og vejledning
Læs mere

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn