Få SRP-hjælp i gymnasiet

Få succes med den vigtigste opgave i dit liv.

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Hvorfor vælge os?

 • Få det bedste fundament til at opnå en topkarakter.
 • Få tilknyttet en underviser fra universitetet, som selv har fået topkarakterer.
 • Få hjælp til bl.a. metode, analyse og struktur i opgaven.
 • Opnå et forspring ved altid at have den rette hjælp lige ved hånden, når du går i stå.

Kontakt GoKarakter i dag, så planlægger vi sammen, hvordan du kan få den bedste SRP-hjælp til din opgave. Din SRP er den vigtigste opgave i gymnasiet, og det er essentielt, at du kommer godt igennem projektet, da din karakter vægter dobbelt på eksamensbeviset. Du kan i værste tilfælde risikere, at karakteren trækker dit gennemsnit ned og umuliggør din chance for optagelse på drømmestudiet. Hos GoKarakter står vi klar til at tage en uforpligtende snak om, hvad du har brug for, så du kommer godt igennem din opgave. Herefter går vi i gang med at finde den helt rigtige underviser til dig - vi glæder os til at hjælpe dig godt videre med SRP-hjælp!

Udtalelser fra vores elever

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Mads fik hjælp til SRP, se med her

  Opnå et godt resultat med SRP-hjælp

  Dit studieretningsprojekt (SRP) er en vigtig del af gymnasiet. Fordi din SRP-karakter tæller dobbelt, kan en god karakter i denne opgave være altafgørende for et godt eksamensbevis. Hos GoKarakter tilbyder vi dig et intensivt SRP-forløb med en kvalificeret underviser, som kan hjælpe dig med din SRP. Du matches med en af vores mange undervisere, der har fået topkarakter i deres egen SRP, og som derfor er klar til at gøre din opgave endnu bedre. Vi tildeler dig en underviser, der er ekspert i enten de fag, du skriver i, eller det emne, du har valgt at arbejde med. Vi fokuserer kun på én ting, og det er, at du klarer dig godt med din opgave, og at du får en god karakter til dit eksamensbevis.

  Eksamensboost - 10 timer

  3990 kr.
  Bestå eller få pengene tilbage
  • Ingen binding
  • Fuld fleksibilitet
  • 5 stjerner på Trustpilot
  Kom igang

  Pakkens indhold

  Med GoKarakters eksamensboost er du fuldt dækket ind op til dine eksaminer. Kom igang i dag!

  Skriftlig eksamenMundtlig eksamen
  24-timers eksamenEksamensopgaver

  Spring køen over!

  I 3.g'ernes SRP-periode har vi altid meget travlt, og vi har desværre ikke mulighed for at hjælpe alle elever. Vi vil derfor anbefale, at du kontakter os i så god tid som muligt. Ring til os på 71 99 71 90 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig bedst!

  Personligt SRP-login

  Der er mange fordele ved et forløb hos GoKarakter. Når du bestiller et forløb med SRP-hjælp, får du et login til din helt personlige læringsplatform. Her kan du følge med i, hvordan din undervisning er forløbet; efter hver undervisningsgang vil din underviser nemlig rapportere, hvad I gennemgik, og hvad I skal gennemgå næste gang. Du kan desuden se grafer over din motivation, indlæring samt koncentration. På den måde kan du altid følge med i, hvordan dit SRP-forløb skrider frem.

  Med GoKarakters SRP-pakke får du den løsning, der passer til lige præcis dit behov og den opgave, du arbejder på. Du bestemmer selv, hvor mange timer du vil bruge per undervisningsgang, samt hvor og hvornår din undervisning skal foregå. Med SRP-hjælp fra GoKarakter optimerer du dine forudsætninger for at levere et godt resultat og få en god karakter med på dit eksamensbevis!

  GoKarakter tager afstand fra snyd

  Hos GoKarakter kan vi hjælpe dig med at skabe struktur i din opgave, men vi kan ikke skrive din opgave for dig. Vi underviser udelukkende i de dele, der vedrører opgavens overordnede aspekter. Dette omfatter fx opgavens opbygning, kommaregler, kildehenvisninger og søgning efter litteratur - selvfølgelig med en underviser, der kan perspektivere dette til de fag, du har valgt at arbejde med. Når du afleverer din opgave, kan du derfor være stolt over, at det er dig selv, der har forfattet din SRP, og du kan tage imod din karakter med et stort smil på læben.

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude

  Fremragende