Hjælp til SSO

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Hvorfor vælge os?

 • Få det bedste fundament til at opnå en god karakter
 • Få hjælp fra en tidligere gymnasieelev, der selv har klaret sig godt i sin SSO
 • Følg med i dit SSO-forløb ved at logge ind på din personlige læringsplatform
 • Opnå et forspring ved altid at have den rette hjælp lige ved hånden, når du går i stå

Kontakt GoKarakter i dag, så planlægger vi sammen, hvordan du kan få mest ud af dit SSO-forløb. Efter vi har taget en uforpligtende snak om, hvad du har brug for, går vi i gang med at finde den helt rigtige underviser til dig. Hvis du kontakter os i dag, kan vi sætte forløbet i gang indenfor to hverdage. Skriv dit telefonnummer ind på den her side, så ringer vi dig op indenfor 24 timer. Vi glæder os til at hjælpe dig godt igennem din SSO.

Udtalelser fra vores elever

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Eksamen med ro i maven? Se med her.

  Har du brug for hjælp til SSO?

  Med lektiehjælp fra GoKarakter får du tildelt en kompetent underviser, som fokuserer 100% på dine behov. SSO er en vigtig opgave, da den karakter, du får, tæller dobbelt på karakterbladet, hvorfor du bør gøre alt for at lave en god opgave, idet den kan være afgørende for dit karaktergennemsnit. Det kan derfor være en god ide med en privatunderviser i SSO-perioden, som kan hjælpe dig igennem de områder af din SSO, som du har svært ved.

  Vores undervisere

  Eksamensboost - 10 timer

  3990 kr.
  Bestå eller få pengene tilbage
  • Ingen binding
  • Fuld fleksibilitet
  • 5 stjerner på Trustpilot
  Kom igang

  Pakkens indhold

  Med GoKarakters eksamensboost er du fuldt dækket ind op til dine eksaminer. Kom igang i dag!

  Skriftlig eksamenMundtlig eksamen
  24-timers eksamenEksamensopgaver

  Personligt SSO-login

  Når du starter dit forløb, får du et personligt login, så du kan følge med i din SSO-hjælp. Her kan du løbende følge med i din undervisers rapporter og læse om, hvilke emner I har gennemgået, og hvad I skal gennemgå næste gang.

  GoKarakter kan hjælpe dig med at strukturere din opgave og svare dig på de ting, du synes er svære. Vi har hjulpet mange hundrede gymnasieelever godt igennem deres SSO, og vi er også klar til at hjælpe dig. Vores undervisere vil kunne hjælpe dig i alle fag og emner på gymnasiet, da de har fået en topkarakter, dengang de selv skrev SSO. Underviseren kommer hjem til dig, og I planlægger ud fra dit skema, hvornår undervisningen skal foregå. Du kan få hjælp til din SSO både om aftenen og i weekenderne - det er helt op til dig.

  GoKarakter tager afstand fra snyd

  Hos GoKarakter kan vi hjælpe dig med, at der er struktur i din opgave, men vi kan ikke skrive din opgave for dig. Vi underviser udelukkende i de emner, du allerede har modtaget fra klasseundervisningen. Dette omfatter bl.a. opgavens opbygning, kommaregler, kildehenvisninger og søgning efter litteratur. Når du afleverer din opgave, kan du derfor være stolt over, at det er dig selv, der har forfattet din SRP, og tage imod din karakter med et stort smil på læben.

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude

  Fremragende