Nervøs for eksamen? Få intensiv hjælp i dag

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Skriftlig eksamen

24-timers eksamen

Eksamensopgaver

Mundtlig eksamen

Få 1-til-1 eksamenshjælp

 • Intensiv eksamenshjælp i alle fag
 • 100% fokus på dine behov
 • Kom af med din eksamensangst

Eksamenshjælp tilpasset dine behov

Drømmer du om en topkarakter til din eksamen? Hos GoKarakter er vi specialiseret i eksamenshjælp og privatundervisning for både folkeskole- og gymnasieelever. Vi tilbyder dig individuel og målrettet hjælp til eksamen med udgangspunkt i de ønsker og behov, du selv har for undervisningen og det samlede forløb. Sammen med din underviser kortlægger du forløbet og dine timer, så undervisningen matcher dine ambitioner, og du til sidst føler dig godt forberedt til din kommende eksamen. Her kan du læse mere om mundtlig eksamen og skriftlig eksamen.

Udtalelser fra vores elever

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Certificerede undervisere

  Vi tildeler dig en af vores dygtige undervisere, der selv har opnået topkarakter i det gældende fag, og som er klar til at styrke dine eksamenskompetencer. Vi kan hjælpe dig med at blive klar til eksamen, uanset hvilken af fagets forskellige discipliner du ønsker lektiehjælp til. Alle vores undervisere gennemgår en omfattende screeningproces, der til sidst giver dem certificering som underviser hos GoKarakter - på den måde kan vi sikre dig, at din lektiehjælper er kvalificeret både fagligt og pædagogisk.

  Vores undervisere

  Eksamenspakken

  Hos GoKarakter tilbyder vi en speciel og skræddersyet eksamenspakke, der indebærer et forløb på 10 timers undervisning med en privatunderviser, der kan give dig hjælp til eksamen i det fag, du har det svært med. Sammen med din underviser tilpasser du det samlede forløb og de enkelte undervisningsgange, så du får mest muligt ud af din eksamenshjælp og føler dig godt forberedt, når du skal ind til din eksamen. Undervisningstimerne kan fokusere på et enkelt aspekt af faget, som du føler dig utryg og usikker ved, men igennem forløbet kan I også gennemgå dit pensum fra ende til anden - du bestemmer helt selv, hvad du har brug for.

  Eksamensboost - 10 timer

  3990 kr.
  Bestå eller få pengene tilbage
  • Ingen binding
  • Fuld fleksibilitet
  • 5 stjerner på Trustpilot
  Kom igang

  Pakkens indhold

  Med GoKarakters eksamensboost er du fuldt dækket ind op til dine eksaminer. Kom igang i dag!

  Skriftlig eksamenMundtlig eksamen
  24-timers eksamenEksamensopgaver

  Over 90% mener, at de forbedrede deres karakter

  Når du starter et forløb med en underviser hos GoKarakter, får du adgang til din personlige eksamensplatform, hvor du kan følge med i din fremgang skridt for skridt. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. På den måde kan du hele tiden se tilbage på dit forløb og følge med i din udvikling og dine resultater.

  Vi har hjulpet tusindvis af gymnasieelever trygt frem til studenterhuen. Skal vi også hjælpe dig?

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude