Følg med i din eller dit barns udvikling

Få det fulde overblik over undervisningsforløbet

Log ind

Tjek din lektiehjælp på farten

Ved forløbets start modtager du et personligt brugernavn og kode, som du altid kan benytte, uanset om du bruger din computer eller foretrække at logge ind på din smartphone på farten.

Her får du adgang til de fordele, som er gennemgået nedenfor. Alt data er gemt på vores sikre servere med nogle af verdens højeste sikkerhedsstandarder. Du kan derfor være sikker på, at ingen uvedkommende kan logge ind.

Lektiehjælp-login

Få fuld gennemsigtighed og mulighed for at følge med i indlæringen med et personligt lektiehjælp-log ind. Vi kortlægger koncentrationen, indlæringen samt motivationen og giver dig mulighed for at følge med fra sidelinjen. Alt sammen er selvfølgelig inkluderet i vores priser.

Certificeret rapportering

Vores certificerede undervisere vil skrive en rapport, så der er styr på, hvad der blev gennemgået til den pågældende undervisningsgang, samt hvad der skal gennemgås næste gang. På den måde kan du iagttage resultaterne fra gang til gang og på den måde se, hvordan undervisningen forløber.

Visuelt overblik

Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig at danne et overblik over dit barns læringsforløb. Du kan hurtigt overskue udviklingen ved hjælp af forskellige diagrammer, som giver et nemt overblik over undervisningsforløbet.

Det fulde overblik

Vi ved, hvor vigtigt overskuelighed er. Derfor har vi haft nogle af landets bedste webdesignere til at skabe en platform, som er intuitiv, overskuelig og nem at bruge. Du får et overblik over alle dine timer, samt hvor mange timer du har tilbage. Det kræver kun et klik at se tilbage på de tidligere undervisningsgange, så du altid kan finde det frem, du måske har glemt. I din personlige læringsplatform har du altid adgang til din undervisers og GoKarakters administrations kontaktinformationer. Kontakt os i dag, så kortlægger vi, hvordan vi kan hjælpe jer bedst. Når vi har analyseret jeres behov og dannet et match med en af vores 400 undervisere, vil du modtage dit personlige lektiehjælp-log ind, så du kan følge med i, hvordan undervisningen skrider frem.

Tidligere elev Emma Olsson

Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

Emma OlssonGymnasieelev

Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

Mads Løbner RudeGymnasieelev
Tidligere elev Mads Løbner Rude