Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål og svar

Hvor i landet tilbyder I lektiehjælp?

Vi tilbyder lektiehjælp i og omkring hovedstadsområdet, Odense, Aarhus og Aalborg.

Kan man være flere om at dele et klippekort?

Ja, I kan være maks. tre elever om samme underviser uden det koster ekstra. Dog skal undervisningen være i samme fag for alle tre elever, men gerne på forskellige niveauer. Dette kan være aktuelt hvis man er 3 søskende eller 3 klassekammerater der ønsker at deles om forløbet.

Kan jeg tilføje fag til mit undervisningsforløb?

Skulle du under dit forløb få brug for hjælp i flere eller andre fag end først antaget, kan du uden meromkostning få tilknyttet flere undervisere.

Skal jeg betale hele beløbet med det samme?

Køber du vores 20, 40 og 80-timers forløb, kan betalingen uden besvær deles op i flere afdrag.

Kan jeg følge med i mit barns undervisning?

Som forældre har du mulighed for at benytte din læringsplatform. Her vil underviseren sammenfatte en kort rapport for hver undervisningsgang, der ligger tilgængelig på platformen. Det er ligeledes herinde du kan følge med i forbruget af timer samt bestille flere.

Tjekker I lektiehjælperens straffe- og børneattest?

Alle undervisere indgiver ved ansættelsens start deres straffe- og børneattest og opdaterer dem løbende under underviserens ansættelse.

Hvilke fag tilbyder I lektiehjælp i?

Vi tilbyder hjælp i alle fag på folkeskole og gymnasialt niveau. Derudover tilbyder vi også sparring på eksamensopgaver, SRP, SRO og AT. Vi skal dog understrege, at vi ikke hjælper med formulering og udfærdigelse af hele opgaver.

Hvad er GoKarakters læringsmetode?

GoKarakters læringsmetode er tre trin til et succesfuldt læringsforløb. Vores læringsmetode er udviklet i samarbejde med uddannede lærer og eksperter. Sammen sætter vi målene, og med løbende evaluering af undervisningen, kan vi skræddersy det forløb, som passer til dig. Du kan læse mere om læringsmetoden her.

Hvilket materiale tager undervisningen udgangspunkt i?

Undervisningen vil typisk tage udgangspunkt i det materiale eleven har fået udleveret på sit uddannelsessted. I tilfælde af andre ønsker, forsøger vi gerne at imødekomme dette.

Kan jeg være sikker på, at min underviser matcher mine behov?

Din underviser bliver udvalgt specielt til dig. Med udgangspunkt i din problemstilling finder vi en underviser, der har de nødvendige faglige og personlige kompetencer. Alle vores har som minimum gennemført 2.g eller studerer på en videregående uddannelse. De har alle fået karakteren 10 eller derover i det/de fag de underviser i, samt gennemgået GoKarakters interne uddannelsesforløb.

Hvad hvis der ikke er kemi mellem underviseren og mit barn?

Skulle der mod forventning ikke være kemi mellem dit barn og underviseren, træder vores kvalitetssikring i kraft. Denne gør det muligt for dig at udskifte underviseren uden meromkostning.

Hjælper I også elever med ordblindhed?

Ja, alle vores undervisere er internt uddannet i undervisning af børn og unge med ordblindhed. Du kan læse mere om vores hjælp til ordblinde her.