Certificerede lærervikarer til rådighed

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Fleksible forløb

Kvalitetsgaranti

Certificerede undervisere

Fuldt overblik

Fleksible løsninger

I får jeres helt egen hotline, hvor I kan ringe 24 timer i døgnet. Vi står altid klar til at lave en fleksibel løsning, som passer præcis til jeres virksomhed. Vores øverste prioritet er at finde en aftale, som er tilpasset netop jeres behov og ønsker.

Personlig koordinator

I får tildelt en kontaktperson, som tager ansvaret for netop den aftale, der er sat op med jeres virksomhed. Dette sikrer, at I altid kommer til at tale med den samme person, der nemt kan varetage spørgsmål og eventuelle ønsker.

Unikt login

I får jeres helt egen login-side, hvor I kan danne jer et overblik over alle tilknyttede lærervikarer, herunder deres kontaktinformationer og arbejdstider. Efter hver undervisning skriver underviseren en rapport, som i kan gennemgå.

Lærervikarer og certificerede undervisere

Vores undervisere er både certificeret fagligt og pædagogisk, og de kan derfor tiltræde enhver situation, hvor der skulle være brug for hjælp. Vores undervisere studerer primært på videregående uddannelser og har fået topkarakter i de fag, som de underviser i. Vores service er dermed kvalitetssikret, da vores undervisere er rustet til at kunne håndtere enhver undervisningsmæssig udfordring. Vi stiller yderst høje krav til vores undervisere og sørger derfor også for løbende uddannelse og evaluering.

Vores undervisere

Hvorfor vælge GoKarakter?

 • Intensiv lektiehjælp i alle fag
 • 100% fokus på dine behov
 • Fleksible forløb
 • Certificerede undervisere med byttegaranti

Som undervisningsinstitution opstår der ofte situationer i hverdagen, hvor der er brug for lærervikarer eller ekstra undervisere. Det er vigtigt for undervisningssituationen, at der er tilknyttet dygtige, stabile lærervikarer, som kan bidrage positivt til elevernes faglige niveau. Manglen på dygtige lærervikarer kan i værste fald føre til utilstrækkelig undervisning af ringe kvalitet og nedbringe institutionens faglige niveau. Hos GoKarakter er vi meget stolte af at hjælpe nogle af landets største kommuner og undervisningsinstitutioner med lærervikarer. Med vores virksomhedsløsninger tilbyder vi en unik løsning til jeres institution med undervisning i alle fag på både folkeskole- og gymnasieniveau.

Udtalelser fra vores elever

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Fokuseret 1-til-1-undervisning med lærervikarer

  Alle vores undervisere er certificerede, og de er eksperter i deres undervisningsområder. Det betyder, at vi kan tilbyde Danmarks bedste lektiehjælp og undervisning. Vores fokus er altid på den enkelte elev og dennes individuelle udfordringer. Vores kompetente undervisere tilbyder også hjælp til specialklasser eller -institutioner.

  Hvis I f.eks. gerne vil tilbyde lektiehjælp til jeres elever, men I ikke har bemandingen eller de fornødne kompetencer, så stiller vi meget gerne undervisere til rådighed i præcist de fag, som I ønsker.

  Send en uforpligtende forespørgsel

  Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  20 timer

  329 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 10 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  40 timer

  299 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 20 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  80 timer

  269 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 40 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information
  12-24

  Omkostningsfri delbetaling over 12-24 månedlige rater

  Med GoKarakter delbetaling har du muligheden for at dele din betaling op, uden ekstra omkostninger. Delbetaling er både rente og gebyrfrit.

  Fleksible lærervikarer til rådighed

  Hvis I f.eks. har en lærer, som er syg, eller hvis en klasse har brug for ekstra hjælp, så står vores undervisere til rådighed. Vores undervisere er erfarne og kan træde til i enhver situation. Vi møder gerne op og tager fat, hvor der er brug for det. Vores undervisere er trænet i at hjælpe flere elever ad gangen til f.eks. en klasseundervisning. Vi kan tilbyde jer en skræddersyet løsning, der passer til netop jeres virksomhed.

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude