Certificerede lærervikarer til rådighed

Fleksible undervisningsløsninger

Fleksible løsninger

I får jeres helt egen hotline, hvor I kan ringe 24 timer i døgnet. Vi står altid klar til at lave en fleksibel løsning, som passer præcis til jeres virksomhed. Vores øverste prioritet er at finde en aftale, som er tilpasset netop jeres behov og ønsker.

Personlig koordinator der følger jeres virksomhed

Personlig koordinator

I får tildelt en kontaktperson, som tager ansvaret for netop den aftale, der er sat op med jeres virksomhed. Dette sikrer, at I altid kommer til at tale med den samme person, der nemt kan varetage spørgsmål og eventuelle ønsker.

Unikt login så jeres virksomhed kan følge undervisningen

Unikt login

I får jeres helt egen login-side, hvor I kan danne jer et overblik over alle tilknyttede lærervikarer, herunder deres kontaktinformationer og arbejdstider. Efter hver undervisning skriver underviseren en rapport, som i kan gennemgå.

Lærervikarer og certificerede undervisere

Vores undervisere er både certificeret fagligt og pædagogisk, og de kan derfor tiltræde enhver situation, hvor der skulle være brug for hjælp. Vores undervisere studerer primært på videregående uddannelser og har fået topkarakter i de fag, som de underviser i. Vores service er dermed kvalitetssikret, da vores undervisere er rustet til at kunne håndtere enhver undervisningsmæssig udfordring. Vi stiller yderst høje krav til vores undervisere og sørger derfor også for løbende uddannelse og evaluering.

Målrettet og effektiv læring
GoKarakters læringsmetode
Individuel behovsanalyse

Vi undersøger og kortlægger i fællesskab, hvad dit barns egentlige udfordringer og behov er - og sammen sætter vi mål for, hvordan dit barn kan opnå trivsel og glæde ved skolegangen.

Behovsfokuseret undervisning

Dit barns lektiehjælper vil arbejde mod disse mål med en læringsstil, der passer til præcis dit barn. Med de helt rette redskaber kan dit barn opnå motivation, selvtillid og tro på egne evner.

Løbende rapportering

Du kan som forælder løbende følge dit barns fremgang og gennem rapportering fra jeres lektiehjælper få et overblik over dit barns læringsoplevelser, succeser og faglige udvikling.

Hvorfor vælge GoKarakter?

Som undervisningsinstitution opstår der ofte situationer i hverdagen, hvor der er brug for lærervikarer eller ekstra undervisere. Det er vigtigt for undervisningssituationen, at der er tilknyttet dygtige, stabile lærervikarer, som kan bidrage positivt til elevernes faglige niveau. Manglen på dygtige lærervikarer kan i værste fald føre til utilstrækkelig undervisning af ringe kvalitet og nedbringe institutionens faglige niveau. Hos GoKarakter er vi meget stolte af at hjælpe nogle af landets største kommuner og undervisningsinstitutioner med lærervikarer. Med vores virksomhedsløsninger tilbyder vi en unik løsning til jeres institution med undervisning i alle fag på både folkeskole- og gymnasieniveau.

Styrk jeres elever

Fokuseret 1-til-1-undervisning med lærervikarer

Alle vores undervisere er certificerede, og de er eksperter i deres undervisningsområder. Det betyder, at vi kan tilbyde Danmarks bedste lektiehjælp og undervisning. Vores fokus er altid på den enkelte elev og dennes individuelle udfordringer. Vores kompetente undervisere tilbyder også hjælp til specialklasser eller -institutioner.

Hvis I f.eks. gerne vil tilbyde lektiehjælp til jeres elever, men I ikke har bemandingen eller de fornødne kompetencer, så stiller vi meget gerne undervisere til rådighed i præcist de fag, som I ønsker.

Det siger vores kunder

9.5 ud af 10

Baseret på 131 anmeldelser

Fleksible lærervikarer til rådighed

Hvis I f.eks. har en lærer, som er syg, eller hvis en klasse har brug for ekstra hjælp, så står vores undervisere til rådighed. Vores undervisere er erfarne og kan træde til i enhver situation. Vi møder gerne op og tager fat, hvor der er brug for det. Vores undervisere er trænet i at hjælpe flere elever ad gangen til f.eks. en klasseundervisning. Vi kan tilbyde jer en skræddersyet løsning, der passer til netop jeres virksomhed.

Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn