Lektiehjælp i gymnasiet
af certificerede undervisere

SRP - Studieretningsprojektet (Gymnasialt niveau)Læs mere
Styrk dine fremtidsmuligheder

Lektiehjælp i gymnasiet, der giver resultater

Vil du føle dig bedre rustet til eksamen, eller savner du at få sat dit pensum i en anden kontekst? Man har mange forskellige fag på gymnasiet, og det er derfor nemt at komme bagud i et eller flere af fagene. Konsekvensen af dette kan desværre være en dårlig karakter til din afsluttende eksamen.

Med individuel lektiehjælp i gymnasiet giver vi dig intensiv undervisning i de emner, du synes er svære, og du vil derfor hurtigt indhente det forsømte.

Vælg niveau: 1.G 2.G 3.G HF

Det siger vores kunder

9.3 ud af 10

Baseret på 122 anmeldelser

Lektiehjælp fra en universitetsstuderende

Alle undervisere har gennemgået GoKarakters screeningproces og har fået 10 eller derover i karakter i de fag, de underviser i. Dette sikrer dig, at vi yder undervisning af den allerhøjeste kvalitet. Efter en analyse af dine behov tildeler vi dig lige præcis den underviser, der passer til dig og dine ønsker for undervisningen. Med en lektiehjælper fra GoKarakter booster du din faglighed og får succesoplevelser med det fag, som du ellers har svært ved - dette vil optimere dine chancer for at opnå en god karakter til din afsluttende eksamen.

Hos GoKarakter får du lektiehjælp i gymnasiet fra nogle af Danmarks mest talentfulde universitetsstuderende. Vi tilbyder lektiehjælp i alle fag og på alle niveauer.

Vores forløb
Sammensat ud fra dit barns behov
3 måneders forløb 329 kr. per time
 • 20 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
6 måneders forløb 299 kr. per time
 • 40 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
12 måneders forløb 269 kr. per time
 • 80 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

Brug for lektiehjælp i gymnasiet?

Kunne du bruge lektiehjælp i gymnasiet i et eller flere fag? Så kontakt os i dag, og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, så du kan komme godt videre og opnå en god karakter til din eksamen. Skriv dit telefonnummer her på siden, så kontakter vi dig inden for 24 timer. Vi er stolte over at have afholdt mange tusinde timers undervisning med en topscore på Trustpilot, da jeres tilfredshed er afgørende for vores undervisning - og vi glæder os også til at hjælpe dig rigtig godt videre med din private lektiehjælp.

Kontakt os i dag
Målrettet og effektiv læring
GoKarakters læringsmetode
Individuel behovsanalyse

Vi undersøger og kortlægger i fællesskab, hvad dit barns egentlige udfordringer og behov er - og sammen sætter vi mål for, hvordan dit barn kan opnå trivsel og glæde ved skolegangen.

Behovsfokuseret undervisning

Dit barns lektiehjælper vil arbejde mod disse mål med en læringsstil, der passer til præcis dit barn. Med de helt rette redskaber kan dit barn opnå motivation, selvtillid og tro på egne evner.

Løbende rapportering

Du kan som forælder løbende følge dit barns fremgang og gennem rapportering fra jeres lektiehjælper få et overblik over dit barns læringsoplevelser, succeser og faglige udvikling.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoKarakter, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn