Lektiehjælp i gymnasiet af certificerede undervisere

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Vælg niveau:

Fleksible forløb

Kvalitetsgaranti

Certificerede undervisere

Fuldt overblik

Hvorfor vælge GoKarakter?

 • Intensiv lektiehjælp i alle fag
 • 100% fokus på dine behov
 • Fleksible forløb
 • Certificerede undervisere med byttegaranti

Lektiehjælp i gymnasiet, der giver resultater

Vil du føle dig bedre rustet til eksamen, eller savner du at få sat dit pensum i en anden kontekst? Man har mange forskellige fag på gymnasiet, og det er derfor nemt at komme bagud i et eller flere af fagene. Konsekvensen af dette kan desværre være en dårlig karakter til din afsluttende eksamen.

Med individuel lektiehjælp i gymnasiet giver vi dig intensiv undervisning i de emner, du synes er svære, og du vil derfor hurtigt indhente det forsømte.

Udtalelser fra vores elever

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Lektiehjælp fra en universitetsstuderende

  Hos GoKarakter får du lektiehjælp i gymnasiet fra nogle af Danmarks mest talentfulde universitetsstuderende. Vi tilbyder lektiehjælp i alle fag og på alle niveauer.

  Alle undervisere har gennemgået GoKarakters screeningproces og har fået 10 eller derover i karakter i de fag, de underviser i. Dette sikrer dig, at vi yder undervisning af den allerhøjeste kvalitet. Efter en analyse af dine behov tildeler vi dig lige præcis den underviser, der passer til dig og dine ønsker for undervisningen. Med en lektiehjælper fra GoKarakter booster du din faglighed og får succesoplevelser med det fag, som du ellers har svært ved - dette vil optimere dine chancer for at opnå en god karakter til din afsluttende eksamen.

  Vores undervisere

  Send en uforpligtende forespørgsel

  Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  20 timer

  329 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 10 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  40 timer

  299 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 20 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  80 timer

  269 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 40 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information
  12-24

  Omkostningsfri delbetaling over 12-24 månedlige rater

  Med GoKarakter delbetaling har du muligheden for at dele din betaling op, uden ekstra omkostninger. Delbetaling er både rente og gebyrfrit.

  Brug for lektiehjælp i gymnasiet

  Kunne du bruge lektiehjælp i gymnasiet i et eller flere fag? Så kontakt os i dag, og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, så du kan komme godt videre og opnå en god karakter til din eksamen. Skriv dit telefonnummer her på siden, så kontakter vi dig inden for 24 timer. Vi er stolte over at have afholdt mange tusinde timers undervisning med en topscore på Trustpilot, da jeres tilfredshed er afgørende for vores undervisning - og vi glæder os også til at hjælpe dig rigtig godt videre med din private lektiehjælp.


  Det fulde overblik

  Når du starter et forløb hos GoKarakter, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  Læs mere om læringsplatformen
  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude