Lektiehjælp i Aalborg
af certificerede undervisere

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Hvorfor vælge GoKarakter?

 • Intensiv lektiehjælp i alle fag
 • 100% fokus på dine behov
 • Fleksible forløb
 • Certificerede undervisere med byttegaranti

Mangler du lektiehjælp i Aalborg? GoKarakters undervisere tilbyder dig privat lektiehjælp i en lang række fag i Aalborg, hvad enten du går på gymnasiet, i folkeskole eller måske læser enkeltfag op. Hvis du har svært ved ét eller flere fag, kan det være en rigtig god idé med lektiehjælp, så du ikke kommer helt bagud med faget. Hvis du kommer for langt bagud, kan det nemlig være svært selv at indhente, når du skal afslutte faget og gerne vil have en god karakter. Vi har Aalborgs bedste undervisere tilknyttet, der står klar til at hjælpe dig godt videre med din skolegang! Kontakt os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan du får den bedste hjælp til dine ønsker og behov.

Udtalelser fra vores elever

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Aalborgs bedste undervisere

  Vores undervisere har alle fået topkarakterer i de fag, de udbyder undervisning i. Du kan derfor være sikker på, at vi hos GoKarakter kan tilbyde dig lektiehjælp i Aalborg på et højt fagligt niveau. Samtidig sørger vi for, at vores undervisere gennemgår en omfattende screeningsproces, der sikrer, at de ligeledes er kvalificerede både pædagogisk og socialt. Når du ringer til os, gør vi vores bedste for at finde den helt rigtige underviser til dig. Vi kortlægger hvilke ønsker, behov og interesser du har, og tildeler dig den privatunderviser, der kan varetage opgaven på bedste vis. Vi mener, at succesoplevelser er gode for din undervisning, og det er derfor vigtigt med en underviser, der formår at motivere dig på den helt rigtige måde.

  Send en uforpligtende forespørgsel

  Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  20 timer

  329 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 10 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  40 timer

  299 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 20 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  80 timer

  269 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 40 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information
  12-24

  Omkostningsfri delbetaling over 12-24 månedlige rater

  Med GoKarakter delbetaling har du muligheden for at dele din betaling op, uden ekstra omkostninger. Delbetaling er både rente og gebyrfrit.

  Fleksibel lektiehjælp i Aalborg

  Når du starter dit forløb op med lektiehjælp i Aalborg sørger vi for fleksible undervisningsforløb. Lektiehjælpen foregår som regel hjemme hos eleven selv, men GoKarakters undervisere er fleksible og kan give dig lektiehjælp på et bibliotek, en læsesal eller et andet passende studiemiljø i Aalborg. Det er helt op til dig og afhænger af, hvor du befinder dig bedst. Det kan selvfølgelig også variere fra gang til gang, alt efter dine ønsker. Vi ved, at det kan være svært at få en travl hverdag til at hænge sammen, og vi gør derfor alt, hvad vi kan, for at tilpasse os din øvrige kalender og dag med skole, lektier og fritid.

  GoKarakters læringsmetode

  Hos GoKarakter anvender vi en tre-trins læringsmetode, der sikrer, at du som elev får den bedst mulige undervisning.

  • Indledende samtale

   Under din første undervisningstime sætter du i samarbejde med din underviser en række klare mål for forløbet.

  • Målrettet undervisning

   Du og din underviser vil arbejde målrettet mod jeres læringsmål på en måde, som passer lige til dig.

  • Løbende rapportering

   Efter hver afsluttet undervisningsgang skriver din underviser en rapport om jeres arbejde. Så kan du løbende følge med i dine fremskridt. Læs mere om GoKarakters læringsmetode.

  Vil du vide mere?

  • Bliv ringet op inden for 24 timer

  • En forespørgsel er uforpligtende

  • Få et tilbud ud fra dine behov


  Det fulde overblik

  Når du starter et forløb med privatundervisning og lektiehjælp i Aalborg hos GoKarakter, får du adgang til en helt personlig læringsplatform, hvor du kan følge med i din løbende fremgang. Efter hver undervisningsgang vil din underviser nemlig skrive en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke dele af faget der er blevet dækket i løbet af den enkelte undervisningsgang. Underviseren vil også tilføje kommentarer omkring din motivation og fremgang, så du hele forløbet igennem kan følge med i, hvordan din lektiehjælp går, og hvordan du som elev udvikler dig fagligt. Dermed kan du også kigge tilbage og få genopfrisket dit forløb og de emner, I sammen har gennemgået.

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude