Lektiehjælp i Aarhus
af certificerede undervisere

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Hvorfor vælge GoKarakter?

 • Intensiv lektiehjælp i alle fag
 • 100% fokus på dine behov
 • Fleksible forløb
 • Certificerede undervisere med byttegaranti

Søger du lektiehjælp i Aarhus? Så står vores kompetente undervisere klar til at hjælpe, hvad end du går på gymnasiet, i folkeskole, tager enkeltfag eller er i gang med anden uddannelse. Hvis du har svært ved et fag og føler, at du er kommet bagud i undervisningen, kan det være svært selv at indhente det forsømte, og det kan i sidste ende føre til en lav eksamenskarakter. Her kan det være en rigtig god idé med privatundervisning, så du kan komme tilbage på rette spor! Vi yder lektiehjælp i Aarhus og har de bedste undervisere tilknyttet, som står klar til at hjælpe. Kontakt os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan du får den bedste hjælp til dine ønsker og behov.

Udtalelser fra vores elever

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Aarhus’ bedste undervisere

  Alle vores undervisere har selv fået topkarakterer i deres undervisningsfag, og du kan derfor være sikker på, at de har en stærk faglig baggrund med sig til din undervisning. De har yderligere gennemgået vores omfattende screeningsproces som sikrer, at de ligeledes er pædagogisk og socialt kvalificerede som undervisere. Det er vigtigt for os, at du og din underviser er et godt personligt match, så du føler dig komfortabel i undervisningssituationen og får rum til at stille så mange spørgsmål, som du vil. Derfor forsøger vi at præcisere dine ønsker, behov og interesser, når du ringer ind til os - på baggrund af dette kan vi finde den underviser, der vil passe bedst muligt til dig.

  Send en uforpligtende forespørgsel

  Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  20 timer

  329 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 10 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  40 timer

  299 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 20 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  80 timer

  269 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 40 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information
  12-24

  Omkostningsfri delbetaling over 12-24 månedlige rater

  Med GoKarakter delbetaling har du muligheden for at dele din betaling op, uden ekstra omkostninger. Delbetaling er både rente og gebyrfrit.

  Fleksibel lektiehjælp i Aarhus

  Når du starter dit forløb hos GoKarakter, gør vi vores bedste for, at det bliver så fleksibelt som muligt. Du bestemmer helt selv, hvor din lektiehjælp skal foregå. De fleste forløb foregår som regel hjemme hos eleven, men I kan også sagtens mødes på et bibliotek eller i et lignende studiemiljø, hvor du føler dig komfortabel. Det kan selvfølgelig også ændre sig fra gang til gang, alt efter hvad der passer dig bedst. Vi ved, at hverdagen kan være travl, så din underviser vil forsøge at rette sig bedst muligt ind efter din øvrige kalender, også når det gælder tidspunkter for undervisningen. På den måde sørger vi for, at du får det bedste og mest fleksible forløb.

  GoKarakters læringsmetode

  Hos GoKarakter anvender vi en tre-trins læringsmetode, der sikrer, at du som elev får den bedst mulige undervisning.

  • Indledende samtale

   Under din første undervisningstime sætter du i samarbejde med din underviser en række klare mål for forløbet.

  • Målrettet undervisning

   Du og din underviser vil arbejde målrettet mod jeres læringsmål på en måde, som passer lige til dig.

  • Løbende rapportering

   Efter hver afsluttet undervisningsgang skriver din underviser en rapport om jeres arbejde. Så kan du løbende følge med i dine fremskridt. Læs mere om GoKarakters læringsmetode.

  Vil du vide mere?

  • Bliv ringet op inden for 24 timer

  • En forespørgsel er uforpligtende

  • Få et tilbud ud fra dine behov


  Det fulde overblik

  Når du starter et forløb med privatundervisning og lektiehjælp i Aarhus hos GoKarakter, får du adgang til en helt personlig læringsplatform, hvor du kan følge med i din løbende fremgang. Efter hver undervisningsgang vil din underviser nemlig skrive en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke dele af faget der er blevet dækket i løbet af den enkelte undervisningsgang. Underviseren vil også tilføje kommentarer omkring din motivation og fremgang, så du hele forløbet igennem kan følge med i, hvordan din lektiehjælp går, og hvordan du som elev udvikler dig fagligt. Dermed kan du også kigge tilbage og få genopfrisket dit forløb og de emner, I sammen har gennemgået.

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude