Lektiehjælp i Gentofte
af certificerede undervisere

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Hvorfor vælge GoKarakter?

 • Intensiv lektiehjælp i alle fag
 • 100% fokus på dine behov
 • Fleksible forløb
 • Certificerede undervisere med byttegaranti

Søger du lektiehjælp i Gentofte til et eller flere fag? Hvis du oplever svære udfordringer ved ét eller flere af dine undervisningsfag, kan det være en stor fordel at modtage privat lektiehjælp, så du kan få hjælp til at indhente det forsømte. Det kan nemlig være rigtig svært at indhente på egen hånd, og det kan i værste tilfælde føre til en lav karakter, når du skal til eksamen og afslutte faget. GoKarakters undervisere står klar til at tilbyde dig privatundervisning, hvad enten du går i folkeskole, på gymnasiet, tager enkeltfag eller går på en videregående uddannelse. Kontakt os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan give dig det bedste forløb med privatundervisning!

Udtalelser fra vores elever

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Gentoftes bedste undervisere

  Vores privatundervisere har alle fået topkarakterer i deres undervisningsfag, så du kan være helt sikker på, at de har deres faglige kvalifikationer i orden. Vi sørger yderligere for, at de gennemgår vores omfattende screeningsproces, der sikrer, at de ligeledes besidder et pædagogisk såvel som et socialt aspekt af undervisning. Det er vigtigt for os, at du og din underviser har en god kemi, for det er nemlig essentielt for din indlæring, at du befinder dig i et trygt miljø, hvor du tør stille alle de spørgsmål, du måtte have til undervisningen. Derfor sørger vi for at klarlægge dine præcise ønsker og behov, så vi kan tildele dig den underviser, der kan varetage opgaven bedst.

  Send en uforpligtende forespørgsel

  Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  20 timer

  329 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 10 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  40 timer

  299 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 20 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  80 timer

  269 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 40 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information
  12-24

  Omkostningsfri delbetaling over 12-24 månedlige rater

  Med GoKarakter delbetaling har du muligheden for at dele din betaling op, uden ekstra omkostninger. Delbetaling er både rente og gebyrfrit.

  Fleksibel lektiehjælp i Gentofte

  Din underviser vil til hver undervisningsgang gøre sit bedste for at imødekomme dine ønsker om tid og sted for dit forløb. Du kan enten benytte biblioteket, en café eller andre relevante studiemiljøer i Gentofte, eller du kan modtage lektiehjælp hjemme hos dig selv i dine vante omgivelser. Det er helt op til dig og afhænger af, hvor du føler dig mest komfortabel og oplever det bedste undervisningsmiljø. Det kan også sagtens variere mellem de forskellige undervisningsgange. Vi ved selvfølgelig godt, at det kan være svært at få de travle hverdage til at hænge sammen, så derfor bestræber vi os altid på at yde fleksible undervisningsforløb, så du får den bedst mulige oplevelse med din privatundervisning og lektiehjælp.

  GoKarakters læringsmetode

  Hos GoKarakter anvender vi en tre-trins læringsmetode, der sikrer, at du som elev får den bedst mulige undervisning.

  • Indledende samtale

   Under din første undervisningstime sætter du i samarbejde med din underviser en række klare mål for forløbet.

  • Målrettet undervisning

   Du og din underviser vil arbejde målrettet mod jeres læringsmål på en måde, som passer lige til dig.

  • Løbende rapportering

   Efter hver afsluttet undervisningsgang skriver din underviser en rapport om jeres arbejde. Så kan du løbende følge med i dine fremskridt. Læs mere om GoKarakters læringsmetode.

  Vil du vide mere?

  • Bliv ringet op inden for 24 timer

  • En forespørgsel er uforpligtende

  • Få et tilbud ud fra dine behov


  Det fulde overblik

  Når du starter et forløb med privatundervisning og lektiehjælp i Gentofte hos GoKarakter, får du adgang til din helt egen personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din løbende fremgang. Efter hver undervisningsgang vil din underviser nemlig skrive en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke dele af faget der er blevet dækket i løbet af den enkelte undervisningsgang. Underviseren vil også tilføje kommentarer omkring din motivation og fremgang, så du hele forløbet igennem kan følge med i, hvordan din lektiehjælp går, og hvordan du som elev udvikler dig fagligt. Dermed kan du også kigge tilbage og få genopfrisket dit forløb og de emner, I sammen har gennemgået.

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude