Lektiehjælp i Hellerup
af certificerede undervisere

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Hvorfor vælge GoKarakter?

 • Intensiv lektiehjælp i alle fag
 • 100% fokus på dine behov
 • Fleksible forløb
 • Certificerede undervisere med byttegaranti

Søger du privatundervisning og lektiehjælp i Hellerup? Hvis du har svært ved et eller flere af dine fag, kan det være en stor fordel at modtage lektiehjælp, så du kan indhente det forsømte i det eller de pågældende fag. Hvis du ikke får godt styr på faget inden dine eksamener, kan du nemlig risikere en lav karakter på dit eksamensbevis eller i værste fald en dumpekarakter. Hos GoKarakter tilbyder vi skræddersyet lektiehjælp til elever på både folkeskole- og gymnasieniveau, på videregående niveau eller til dig, der læser enkeltfag. Ring ind til os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan give dig det bedste forløb med privatundervisning!

Udtalelser fra vores elever

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Hellerups bedste undervisere

  Alle vores privatundervisere har fået topkarakterer i deres undervisningsfag. Du kan derfor være sikker på, at de har en hel masse faglige redskaber med sig, som de kan lære videre til deres elever. Derudover har de alle gennemgået vores omfattende screeningsproces, som sikrer, at de er pædagogisk og socialt kvalificerede. Vi sørger for at matche dig med den ideelle underviser passende til dit niveau og forudsætninger, hvormed du er sikker på at få en kompetent lektiehjælper tilknyttet, som kan hjælpe dig med at dygtiggøre dig og forbedre din karakter. Yderligere kan din lektiehjælper være et forbillede gennem hele forløbet, som kan være med til at motivere dig til at arbejde mod en bedre og mere effektiv skolegang med gode resultater i sidste ende.

  Send en uforpligtende forespørgsel

  Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  20 timer

  329 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 10 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  40 timer

  299 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 20 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  80 timer

  269 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 40 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information
  12-24

  Omkostningsfri delbetaling over 12-24 månedlige rater

  Med GoKarakter delbetaling har du muligheden for at dele din betaling op, uden ekstra omkostninger. Delbetaling er både rente og gebyrfrit.

  Fleksibel lektiehjælp i Hellerup

  Undervejs til dit forløb med privatundervisning vil din underviser gøre sit bedste for at tilbyde et fleksibelt forløb, der passer til lige præcis din kalender. Du bestemmer så vidt muligt selv, hvor og hvornår undervisningen skal foregå. Det kan enten være hjemme hos dig selv, på det lokale bibliotek, en studiecafé eller et helt fjerde sted. Det kan selvfølgelig også varieres fra gang til gang - det afhænger af, hvad du føler dig mest komfortabel med. Vi ved godt, at dagene kan være travle, så vi og vores undervisere vil gøre vores bedste for at tilpasse forløbet efter dine ønsker, så du får den bedst mulige oplevelse med din privatundervisning og lektiehjælp.

  GoKarakters læringsmetode

  Hos GoKarakter anvender vi en tre-trins læringsmetode, der sikrer, at du som elev får den bedst mulige undervisning.

  • Indledende samtale

   Under din første undervisningstime sætter du i samarbejde med din underviser en række klare mål for forløbet.

  • Målrettet undervisning

   Du og din underviser vil arbejde målrettet mod jeres læringsmål på en måde, som passer lige til dig.

  • Løbende rapportering

   Efter hver afsluttet undervisningsgang skriver din underviser en rapport om jeres arbejde. Så kan du løbende følge med i dine fremskridt. Læs mere om GoKarakters læringsmetode.

  Vil du vide mere?

  • Bliv ringet op inden for 24 timer

  • En forespørgsel er uforpligtende

  • Få et tilbud ud fra dine behov


  Det fulde overblik

  Når du starter et forløb med lektiehjælp i Hellerup hos GoKarakter, får du adgang til din helt egen personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din løbende fremgang. Efter hver undervisningsgang vil din underviser nemlig skrive en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke dele af faget der er blevet dækket i løbet af den enkelte undervisningsgang. Underviseren vil også tilføje kommentarer omkring din motivation og fremgang, så du hele forløbet igennem kan følge med i, hvordan din lektiehjælp går, og hvordan du som elev udvikler dig fagligt. Dermed kan du også kigge tilbage og få genopfrisket dit forløb og de gennemgåede emner.

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude