Lektiehjælp i Holte
af certificerede undervisere

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Hvorfor vælge GoKarakter?

 • Intensiv lektiehjælp i alle fag
 • 100% fokus på dine behov
 • Fleksible forløb
 • Certificerede undervisere med byttegaranti

Har du brug for privatundervisning og lektiehjælp i Holte? Der kan være nogle fag, man som studerende kæmper mere med end andre - og det kan i værste tilfælde føre til, at man får en lav karakter eller ikke består, når man skal til eksamen. Hos GoKarakter kan vi hjælpe dig til bedre forståelse af faget. Måske får du lige nu middelkarakterer men ønsker at stige til topkarakter? Uanset hvad dine ønsker er, står vores undervisere klar med skræddersyet lektiehjælp og motivation til en bedre og mere effektiv skolegang med gode resultater. Ring ind til os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan give dig det bedste forløb med privatundervisning!

Udtalelser fra vores elever

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Holtes bedste undervisere

  Sammen med din underviser opstiller du en række mål for dit undervisningsforløb, som I undervejs vil arbejde på og forbedre dig i. Din underviser vil gøre sit absolut bedste for, at du får succesoplevelser i det pågældende fag og går fra undervisning med en god fornemmelse. Alle vores privatundervisere har selv fået topkarakterer i deres undervisningsfag, så de ved præcis, hvad der skal til, hvis du skal klare dig godt i faget og opnå gode resultater. Yderlige har de gennemgået vores omfattende screeningsproces, som sikrer dig, at de er pædagogisk såvel som socialt kvalificerede til at undervise. De vil dermed ligeledes fungere som forbilleder, der kan motivere dig gennem hele forløbet og til din resterende skolegang.

  Send en uforpligtende forespørgsel

  Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  20 timer

  329 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 10 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  40 timer

  299 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 20 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  80 timer

  269 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 40 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information
  12-24

  Omkostningsfri delbetaling over 12-24 månedlige rater

  Med GoKarakter delbetaling har du muligheden for at dele din betaling op, uden ekstra omkostninger. Delbetaling er både rente og gebyrfrit.

  Fleksibel lektiehjælp i Holte

  Vi sørger for at tildele dig den af Holtes bedste undervisere, der på bedst mulige måde kan varetage dine ønsker og behov for forløbet. Vi ved godt, at en travl hverdag kan være svær at få til at passe sammen, så vores undervisere vil gøre deres bedste for at skabe et fleksibelt forløb. I kan enten mødes til undervisning hjemme hos dig selv, på det lokale bibliotek, en studiecafé eller lignende - det kan altid variere fra gang til gang alt efter dine ønsker. Vores undervisere er fleksible anlagt, så du har mulighed for at modtage undervisning på de dage af ugen samt det tidspunkt af dagen, hvor det passer bedst ind i dit øvrige skema.

  GoKarakters læringsmetode

  Hos GoKarakter anvender vi en tre-trins læringsmetode, der sikrer, at du som elev får den bedst mulige undervisning.

  • Indledende samtale

   Under din første undervisningstime sætter du i samarbejde med din underviser en række klare mål for forløbet.

  • Målrettet undervisning

   Du og din underviser vil arbejde målrettet mod jeres læringsmål på en måde, som passer lige til dig.

  • Løbende rapportering

   Efter hver afsluttet undervisningsgang skriver din underviser en rapport om jeres arbejde. Så kan du løbende følge med i dine fremskridt. Læs mere om GoKarakters læringsmetode.

  Vil du vide mere?

  • Bliv ringet op inden for 24 timer

  • En forespørgsel er uforpligtende

  • Få et tilbud ud fra dine behov


  Det fulde overblik

  Når du starter et forløb med privatundervisning og lektiehjælp i Holte hos GoKarakter, får du adgang til din helt egen personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din løbende fremgang. Efter hver undervisningsgang vil din underviser nemlig skrive en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke dele af faget der er blevet dækket i løbet af den enkelte undervisningsgang. Underviseren vil også tilføje kommentarer omkring din motivation og fremgang, så du hele forløbet igennem kan følge med i, hvordan din lektiehjælp går, og hvordan du som elev udvikler dig fagligt. Dermed kan du også kigge tilbage og få genopfrisket dit forløb og alle de emner, I sammen har gennemgået.

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude