Lektiehjælp i Holte
af certificerede undervisere

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Hvorfor vælge GoKarakter?

 • Intensiv lektiehjælp i alle fag
 • 100% fokus på dine behov
 • Fleksible forløb uden udløbsdato
 • Certificerede undervisere med byttegaranti

Har du brug for lektiehjælp i Holte? Der kan være nogle fag, man som studerende kæmper mere med end andre - i værste tilfælde kan det føre til, at man ikke består. Måske har du allerede styr på faget, men ønsker at stige til topkarakter? GoKarakter er den førende udbyder af lektiehjælp i Holte. Vores undervisere yder skræddersyet lektiehjælp og motiverer dig til en bedre og mere effektiv skolegang med gode resultater. Kontakt os i dag, så tilknytter vi dig en underviser, der yder lektiehjælp i Holte, og som passer til lige præcis dine behov - så du kan blive tryg ved dit fag!

Udtalelser fra vores elever

Fremragende

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Undervisning hjemme hos dig

  Vi yder lektiehjælp på både folkeskole- og gymnasieniveau, og vi sørger for at tildele dig en af landets bedste undervisere, der på bedst mulige måde vil varetage dine ønsker for forløbet. Vi har undervisere i eller i nærheden af Holte, der kan undervise hjemme hos dig på dine præmisser. I kan også mødes i et nærliggende studiemiljø som fx på biblioteket, en café eller lignende, hvis dette passer din hverdag bedre. Vores undervisere er fleksible anlagt, så du har mulighed for at modtage undervisning på de dage af ugen samt det tidspunkt af dagen, hvor det passer bedst ind i dit øvrige skema.

  Send en uforpligtende forespørgsel

  Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  20 timer

  329 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 10 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  40 timer

  299 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 20 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  80 timer

  269 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 40 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information
  12-24

  Omkostningsfri delbetaling over 12-24 månedlige rater

  Med GoKarakter delbetaling har du muligheden for at dele din betaling op, uden ekstra omkostninger. Delbetaling er både rente og gebyrfrit.

  Talentfulde undervisere

  Sammen med din underviser opstiller du en række mål for dit undervisningsforløb, som I undervejs vil arbejde på og forbedre dig i. Det kan også være, at du løbende finder nye emner eller aspekter fra din klasseundervisning, som du ønsker at belyse og gennemgå. Din underviser vil gøre sit absolut bedste for, at du får succesoplevelser i det pågældende fag og går fra undervisning med en god fornemmelse. Din underviser vil ligeledes fungere som et forbillede, der kan motivere dig gennem hele forløbet med det fag, du kæmper med at dygtiggøre dig i - underviseren har selv modtaget topkarakter i det pågældende fag og ved derfor, hvad der skal til.

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude

  Fremragende