Lektiehjælp i København
af certificerede undervisere

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Hvorfor vælge GoKarakter?

 • Intensiv lektiehjælp i alle fag
 • 100% fokus på dine behov
 • Fleksible forløb
 • Certificerede undervisere med byttegaranti

Søger du privat lektiehjælp i København til et eller flere af dine fag? Med hovedsæde i hovedstaden befinder mange af GoKarakters privatundervisere sig i København, og de står klar til at tilbyde dig lektiehjælp, hvad enten du går i folkeskole eller på gymnasiet. Hvis du oplever udfordringer ved ét eller flere fag, kan det være en stor fordel med lektiehjælp, så du ikke kommer for langt bagud. Det kan nemlig være rigtig svært at indhente og kan i værste fald føre til en lav karakter, når faget skal afsluttes. Vi har Københavns bedste undervisere tilknyttet i alle fag, som kan hjælpe dig godt videre. Kontakt os i dag, så finder vi sammen den bedste løsning til dine behov.

Udtalelser fra vores elever

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Københavns bedste undervisere

  Vores privatundervisere har alle fået topkarakterer i deres undervisningsfag, så du kan være sikker på, at deres faglige kvalifikationer er i top. Vi sørger yderligere for en omfattende screeningsproces for alle undervisere, der sikrer, at de ligeledes er kvalificerede på et pædagogisk såvel som et socialt plan. Det er vigtigt for os, at der er god kemi mellem elev og underviser, og det er vigtigt for din indlæring, at du med din underviser har et trygt miljø, hvor du tør stille alle de spørgsmål, du måtte have til undervisningen. Derfor sørger vi for at klarlægge dine præcise ønsker og behov, så vi kan tildele dig den underviser, der kan varetage opgaven bedst.

  Send en uforpligtende forespørgsel

  Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  20 timer

  329 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 10 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  40 timer

  299 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 20 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  80 timer

  269 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 40 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information
  12-24

  Omkostningsfri delbetaling over 12-24 månedlige rater

  Med GoKarakter delbetaling har du muligheden for at dele din betaling op, uden ekstra omkostninger. Delbetaling er både rente og gebyrfrit.

  Fleksibel lektiehjælp i København

  Vi ved, at det kan være svært at få de travle hverdage til at hænge sammen - derfor vil din underviser gør sit bedste for at imødekomme dine ønsker om tid og sted for din undervisning. Du kan enten benytte de mange offentlige læsesale, biblioteker eller andre studiemiljøer i København, eller du kan modtage lektiehjælp hjemme hos dig selv. Det er helt op til dig og afhænger af, hvor du føler dig mest komfortabel og oplever det bedste undervisningsmiljø. Det kan selvfølgelig også variere mellem de forskellige undervisningsgange. Undervisningen kan tilpasses og varieres efter præcis dine behov. Vi bestræber os altid på at yde fleksible undervisningsforløb, så du får den bedst mulige oplevelse med lektiehjælp i København.

  GoKarakters læringsmetode

  Hos GoKarakter anvender vi en tre-trins læringsmetode, der sikrer, at du som elev får den bedst mulige undervisning.

  • Indledende samtale

   Under din første undervisningstime sætter du i samarbejde med din underviser en række klare mål for forløbet.

  • Målrettet undervisning

   Du og din underviser vil arbejde målrettet mod jeres læringsmål på en måde, som passer lige til dig.

  • Løbende rapportering

   Efter hver afsluttet undervisningsgang skriver din underviser en rapport om jeres arbejde. Så kan du løbende følge med i dine fremskridt. Læs mere om GoKarakters læringsmetode.

  Vil du vide mere?

  • Bliv ringet op inden for 24 timer

  • En forespørgsel er uforpligtende

  • Få et tilbud ud fra dine behov


  Det fulde overblik

  Når du starter et forløb med privatundervisning og lektiehjælp i København hos GoKarakter, får du adgang til en helt personlig læringsplatform, hvor du kan følge med i din løbende fremgang. Efter hver undervisningsgang vil din underviser nemlig skrive en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke dele af faget der er blevet dækket i løbet af den enkelte undervisningsgang. Underviseren vil også tilføje kommentarer omkring din motivation og fremgang, så du hele forløbet igennem kan følge med i, hvordan din lektiehjælp går, og hvordan du som elev udvikler dig fagligt. Dermed kan du også kigge tilbage og få genopfrisket dit forløb og de emner, I sammen har gennemgået.

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude