Lektiehjælp i Lyngby
af certificerede undervisere

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Hvorfor vælge GoKarakter?

 • Intensiv lektiehjælp i alle fag
 • 100% fokus på dine behov
 • Fleksible forløb uden udløbsdato
 • Certificerede undervisere med byttegaranti

Har du brug for lektiehjælp og privatundervisning i Lyngby? Der kan være nogle fag, man som studerende kæmper mere med end andre - i værste tilfælde kan det føre til, at man ikke består. Måske har du allerede styr på faget, men ønsker at stige til topkarakter? GoKarakter er den førende udbyder af lektiehjælp i Lyngby, hvor vi har nogle af landets bedste undervisere tilknyttet i og i nærheden af byen. Kontakt os i dag, så tilknytter vi dig en underviser, der yder lektiehjælp i Lyngby, og som passer til lige præcis dine behov - så du kan blive tryg ved dit fag!

Udtalelser fra vores elever

Fremragende

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  En løsning efter dine behov

  Vi udbyder forskellige forløbspakker og tildeler dig den underviser, der passer til de ønsker og behov, du har til din privatundervisning. Din underviser vil skræddersy et forløb til dig og dit niveau, der dækker alle de aspekter, du ønsker at gennemgå. Måske dukker der undervejs nye problemstillinger og aspekter op, som du ligeledes gerne vil arbejde på og forbedre dig i, så vil din underviser gøre sit absolut bedste for, at disse tilsvarende dækkes efter behov. Alle vores undervisere har alle fået topkarakter i deres undervisningsfag, så du er helt sikker på, at hver og én tager en bred vifte af faglige kompetencer med sig i deres undervisningsforløb.

  Send en uforpligtende forespørgsel

  Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  20 timer

  329 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 10 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  40 timer

  299 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 20 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  80 timer

  269 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 40 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information
  12-24

  Omkostningsfri delbetaling over 12-24 månedlige rater

  Med GoKarakter delbetaling har du muligheden for at dele din betaling op, uden ekstra omkostninger. Delbetaling er både rente og gebyrfrit.

  Kompetente undervisere

  Din underviser vil ikke kun agere lektiehjælper, men også mentor for dit forløb og din uddannelse. Det er vigtigt, at du bliver motiveret til at arbejde på det fag, du kæmper med - din underviser vil løbende sørge for, at du opnår succesoplevelser og motivering, så du går fra undervisning med en god fornemmelse. Du kan blive undervist hjemme hos dig selv, på et bibliotek, en studiecafé eller et helt fjerde sted; du bestemmer, hvor og hvordan det passer bedst ind i din øvrige kalender.

  Vi har undervisere tilknyttet alle fag og alle niveauer på både folkeskole- og gymnasieniveau, og vi kan gøre vores ypperste til, at du føler dig sikker i dit fag og afslutter det på den bedst mulige måde.

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude

  Fremragende