Lektiehjælp i Lyngby
af certificerede undervisere

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Hvorfor vælge GoKarakter?

 • Intensiv lektiehjælp i alle fag
 • 100% fokus på dine behov
 • Fleksible forløb
 • Certificerede undervisere med byttegaranti

Søger du privatundervisning og lektiehjælp i Lyngby? Mange elever og studerende kæmper med et eller flere fag, som er for svære til, at de selv kan læse op og lære det, de har svært ved. I værste tilfælde kan det føre til, at man ikke består sine eksamener, når den tid kommer. Måske har du allerede styr på faget, men ønsker at stige til topkarakter? Uanset hvad dine ønsker er, har GoKarakter undervisere tilknyttet alle fag og alle niveauer, som kan hjælpe dig til at føle dig sikker i dit fag og afslutte det på den bedst mulige måde. Kontakt os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan give dig det bedste forløb med lektiehjælp!

Udtalelser fra vores elever

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Lyngbys bedste undervisere

  Vores undervisere har fået topkarakter i deres undervisningsfag, så du kan være sikker på, at hver og én tager en bred vifte af faglige kompetencer med sig til undervisningen. Yderligere gennemgår de vores omfattende screeningsproces, som sikrer, at de også er kvalificerede på et pædagogisk og socialt plan. Du vil opleve, at din underviser ikke blot vil agere lektiehjælper, men også mentor for dit forløb. Det er vigtigt for os, at du og din underviser er et godt personligt match, så du føler dig komfortabel i undervisningssituationen. Her skal du nemlig blive motiveret til at arbejde på det fag, du kæmper med - din underviser vil sørge for, at du opnår succesoplevelser, så du går fra undervisning med en god fornemmelse.

  Send en uforpligtende forespørgsel

  Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  20 timer

  329 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 10 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  40 timer

  299 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 20 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  80 timer

  269 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 40 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information
  12-24

  Omkostningsfri delbetaling over 12-24 månedlige rater

  Med GoKarakter delbetaling har du muligheden for at dele din betaling op, uden ekstra omkostninger. Delbetaling er både rente og gebyrfrit.

  Fleksibel lektiehjælp i Lyngby

  Vi udbyder forskellige forløbspakker, hvortil din underviser vil skræddersy et forløb til dig og dit niveau, der dækker alle de aspekter, du ønsker at gennemgå. Måske dukker der undervejs nye problemstillinger og aspekter op, som du ligeledes gerne vil arbejde på og forbedre dig i. Så vil din underviser gøre sit absolut bedste for at justere forløbet, så disse tilsvarende dækkes efter behov. Du kan blive undervist hjemme hos dig selv, på et bibliotek, en studiecafé eller et helt fjerde sted; du bestemmer, hvor og hvordan det passer bedst ind i din øvrige kalender. Din underviser vil gøre sit bedste for at imødekomme dine ønsker og give dig et fleksibelt forløb.

  GoKarakters læringsmetode

  Hos GoKarakter anvender vi en tre-trins læringsmetode, der sikrer, at du som elev får den bedst mulige undervisning.

  • Indledende samtale

   Under din første undervisningstime sætter du i samarbejde med din underviser en række klare mål for forløbet.

  • Målrettet undervisning

   Du og din underviser vil arbejde målrettet mod jeres læringsmål på en måde, som passer lige til dig.

  • Løbende rapportering

   Efter hver afsluttet undervisningsgang skriver din underviser en rapport om jeres arbejde. Så kan du løbende følge med i dine fremskridt. Læs mere om GoKarakters læringsmetode.

  Vil du vide mere?

  • Bliv ringet op inden for 24 timer

  • En forespørgsel er uforpligtende

  • Få et tilbud ud fra dine behov


  Det fulde overblik

  Når du starter et forløb med lektiehjælp i Lyngby hos GoKarakter, får du adgang til din helt egen personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din løbende fremgang. Efter hver undervisningsgang vil din underviser nemlig skrive en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke dele af faget der er blevet dækket i løbet af den enkelte undervisningsgang. Underviseren vil også tilføje kommentarer omkring din motivation og fremgang, så du hele forløbet igennem kan følge med i, hvordan din lektiehjælp går, og hvordan du som elev udvikler dig fagligt. Dermed kan du også kigge tilbage og få genopfrisket dit forløb og de gennemgåede emner.

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude