Individuel matematik-hjælp
til dit barn

Styrk dit barns trivsel

Søger du lektiehjælp i matematik til dit barn?

Hos GoKarakter tilbyder vi individuel matematik-hjælp i folkeskolen og på gymnasiet. Med en underviser fra GoKarakter får du øjnene op for matematik, så faget i fremtiden ikke bliver en hovedpine, men noget, du faktisk synes, kan være sjovt at arbejde med. Matematik kan være et svært fag, og hvis du først falder bagud i et emne eller to i undervisningen, kan det være svært selv at indhente det igen. Det kan i værste fald føre til en lav afsluttende karakter. Hos GoKarakter kan vi hjælpe med målrettet lektiehjælp, så du kan få øjnene op for matematikkens spændende problemstillinger!

Det siger vores kunder

9.4 ud af 10

Baseret på 126 anmeldelser

Kompetente matematikundervisere

Alle vores lektiehjælpere er elitestuderende fra en videregående uddannelse og har selv opnået en topkarakter på 10 eller derover i matematik i gymnasiet. Ydermere sørger vi for, at vores undervisere gennemgår en omfattende screeningproces, der sikrer, at de ligeledes er egnede undervisere på et socialt og pædagogisk plan. Du kan derfor være sikker på, at du får hjælp og vejledning fra en dygtig og engageret underviser.

Modsat klasseundervisningen modtager du hjælp til matematik, som udelukkende tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, så vi på bedste vis kan løse de udfordringer, som du kæmper med. Dette sikrer vi ved at undervise ud fra GoKarakters Læringsmetode.

Vores forløb
Sammensat ud fra dit barns behov
3 måneders forløb 329 kr. per time
 • 20 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
6 måneders forløb 299 kr. per time
 • 40 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
12 måneders forløb 269 kr. per time
 • 80 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

Matematik-hjælp giver aha-oplevelser

Savner du aha-oplevelser i matematikundervisningen? Og synes du, at matematik-koden er svær at knække? Så få lektiehjælp i matematik af en certificeret privatunderviser hos GoKarakter.

For at opnå en forståelse for matematikfaget gælder det om at få succesoplevelser og en fornemmelse af, at regnestykker og forskellige matematiske problematikker godt kan være sjove at arbejde med og prøve at løse. Hvis du går i stå i matematikfaget, ender du desværre ofte i en ond cirkel, hvor du kommer længere og længere bagud med dit pensum. I værste fald kan det føre til en dårlig karakter til din afsluttende eksamen. Heldigvis er det altid muligt at indhente det forsømte og modtage ekstra undervisning og lektiehjælp i matematik, så du til sidst forstår alle de dele af pensum, som du før synes, var svære.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Lyder matematik-hjælp som noget for dig?

Har du matematik i skolen og tænker “det lærer jeg aldrig”? Så kontakt os i dag, og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan du kan få hjælp til matematik, så du kan knække koden til det svære fag. Indtast dit telefonnummer på vores startside, så ringer vi dig op inden for 24 timer.

GoKarakters undervisere har afholdt mange tusind timers lektiehjælp, og vi er stolte over at have hjulpet så mange tilfredse matematikelever. Vi glæder os til at hjælpe dig med at komme godt videre og få nogle gode oplevelser med matematikfaget.

Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn