Er dit barn frustreret over matematikken? Få målrettet hjælp i dag

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Hvorfor vælge GoKarakter?

 • Intensiv lektiehjælp i alle fag
 • 100% fokus på dine behov
 • Fleksible forløb
 • Certificerede undervisere med byttegaranti

Hos GoKarakter tilbyder vi individuel matematik-hjælp i folkeskolen og på gymnasiet. Med en underviser fra GoKarakter får du øjnene op for matematik, så faget i fremtiden ikke bliver en hovedpine, men noget, du faktisk synes, kan være sjovt at arbejde med. Matematik kan være et svært fag, og hvis du først falder bagud i et emne eller to i undervisningen, kan det være svært selv at indhente det igen. Det kan i værste fald føre til en lav afsluttende karakter. Hos GoKarakter kan vi hjælpe med målrettet lektiehjælp, så du kan få øjnene op for matematikkens spændende problemstillinger!

Udtalelser fra vores elever

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Eksamen med ro i maven? Se med her.

  Kompetente matematikundervisere

  Alle vores lektiehjælpere er elitestuderende fra en videregående uddannelse og har selv opnået en topkarakter på 10 eller derover i matematik i gymnasiet. Ydermere sørger vi for, at vores undervisere gennemgår en omfattende screeningproces, der sikrer, at de ligeledes er egnede undervisere på et socialt og pædagogisk plan. Du kan derfor være sikker på, at du får hjælp og vejledning fra en dygtig og engageret underviser.

  Modsat klasseundervisningen modtager du hjælp til matematik, som udelukkende tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, så vi på bedste vis kan løse de udfordringer, som du kæmper med. Dette sikrer vi ved at undervise ud fra GoKarakters Læringsmetode.

  Send en uforpligtende forespørgsel

  Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  20 timer

  329 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 10 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  40 timer

  299 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 20 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  80 timer

  269 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 40 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information
  12-24

  Omkostningsfri delbetaling over 12-24 månedlige rater

  Med GoKarakter delbetaling har du muligheden for at dele din betaling op, uden ekstra omkostninger. Delbetaling er både rente og gebyrfrit.

  Det fulde overblik

  Når du starter et forløb med hjælp til matematik hos GoKarakter, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din matematik-hjælp går.

  Læs mere om læringsplatformen

  GoKarakters læringsmetode

  Hos GoKarakter anvender vi en tre-trins læringsmetode, der sikrer, at du som elev får den bedst mulige undervisning.

  • Indledende samtale

   Under din første undervisningstime sætter du i samarbejde med din underviser en række klare mål for forløbet.

  • Målrettet undervisning

   Du og din underviser vil arbejde målrettet mod jeres læringsmål på en måde, som passer lige til dig.

  • Løbende rapportering

   Efter hver afsluttet undervisningsgang skriver din underviser en rapport om jeres arbejde. Så kan du løbende følge med i dine fremskridt. Læs mere om GoKarakters læringsmetode.

  Vil du vide mere?

  • Bliv ringet op inden for 24 timer

  • En forespørgsel er uforpligtende

  • Få et tilbud ud fra dine behov


  Folkeskole

  1. – 10. klasse

  Lektiehjælp i folkeskolen
  Gymnasium

  STX / HHX / HTX / HF / VUC

  Lektiehjælp i gymnasiet
  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude

  Matematik-hjælp giver aha-oplevelser

  Savner du aha-oplevelser i matematikundervisningen? Og synes du, at matematik-koden er svær at knække? Så få lektiehjælp i matematik af en certificeret privatunderviser hos GoKarakter.

  For at opnå en forståelse for matematikfaget gælder det om at få succesoplevelser og en fornemmelse af, at regnestykker og forskellige matematiske problematikker godt kan være sjove at arbejde med og prøve at løse. Hvis du går i stå i matematikfaget, ender du desværre ofte i en ond cirkel, hvor du kommer længere og længere bagud med dit pensum. I værste fald kan det føre til en dårlig karakter til din afsluttende eksamen.

  Heldigvis er det altid muligt at indhente det forsømte og modtage ekstra undervisning og lektiehjælp i matematik, så du til sidst forstår alle de dele af pensum, som du før synes, var svære.

  Lyder matematik-hjælp som noget for dig?

  Har du matematik i skolen og tænker “det lærer jeg aldrig”? Så kontakt os i dag, og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan du kan få hjælp til matematik, så du kan knække koden til det svære fag. Indtast dit telefonnummer på vores startside, så ringer vi dig op inden for 24 timer.

  GoKarakters undervisere har afholdt mange tusind timers lektiehjælp, og vi er stolte over at have hjulpet så mange tilfredse matematikelever. Vi glæder os til at hjælpe dig med at komme godt videre og få nogle gode oplevelser med matematikfaget.

  Fremragende