Lektiehjælp i Odense
af certificerede undervisere

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Hvorfor vælge GoKarakter?

 • Intensiv lektiehjælp i alle fag
 • 100% fokus på dine behov
 • Fleksible forløb uden udløbsdato
 • Certificerede undervisere med byttegaranti

Søger du lektiehjælp i Odense? Der kan være nogle fag, man som studerende kæmper mere med end andre - i værste tilfælde kan det føre til, at man ikke består. Måske har du allerede styr på faget, men ønsker at stige til topkarakter? GoKarakter er den førende udbyder af lektiehjælp i Odense. Kontakt os i dag, så tilknytter vi dig en underviser, der yder lektiehjælp i Odense, og som passer til lige præcis dine behov - så du kan blive tryg ved dit fag!

Udtalelser fra vores elever

Fremragende

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Fleksibel planlægning og undervisning

  Du bestemmer selv, hvor og hvornår din undervisning skal foregå - vores undervisere er selv studerende og fleksible anlagt, så de vil så vidt muligt forsøge at tilpasse undervisningen efter din kalender. Du kan blive undervist hjemme hos dig selv, på et bibliotek, en studiecafé eller et fjerde sted. Det er helt op til dig og din hverdag. Din underviser vil ikke kun fungere som lektiehjælper, men ligeledes som en mentor, der kan vejlede og motivere dig til dit uddannelsesforløb. Det er vigtigt, at du løbende føler motivation og gå-på-mod til dit fag, så du i sidste ende kan afslutte forløbet med et tilfredsstillende resultat.

  Send en uforpligtende forespørgsel

  Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  20 timer

  329 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 10 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  40 timer

  299 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 20 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  80 timer

  269 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 40 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information
  12-24

  Omkostningsfri delbetaling over 12-24 månedlige rater

  Med GoKarakter delbetaling har du muligheden for at dele din betaling op, uden ekstra omkostninger. Delbetaling er både rente og gebyrfrit.

  Kompetente undervisere

  Vi har landets bedste lektiehjælpere, og vi har undervisere tilknyttet alle fag samt alle niveauer på både folkeskole- og gymnasieniveau. Vi sørger for at tildele dig den af vores undervisere, der passer bedst muligt til dine behov og de ønsker, du har for dit forløb med lektiehjælp. Sammen sætter I en række mål for undervisningsforløbet, som du gerne vil arbejde på og forbedre dig i. Der dukker måske nye problemstillinger og aspekter op undervejs, som du ligeledes ønsker belyst. Din underviser vil gøre sit absolut bedste for, at du oplever succesoplevelser og forlader hver undervisningsgang med en god fornemmelse. Alle vores undervisere har opnået topkarakterer i deres undervisningsfag, og du er derfor sikker på, at vedkommende medbringer en bred vifte af faglige kompetencer, når I skal afholde undervisningstimerne.

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude

  Fremragende