Lektiehjælp i Odense
af certificerede undervisere

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Hvorfor vælge GoKarakter?

 • Intensiv lektiehjælp i alle fag
 • 100% fokus på dine behov
 • Fleksible forløb
 • Certificerede undervisere med byttegaranti

Søger du privatundervisning og lektiehjælp i Odense? Der kan være nogle fag, man som studerende kæmper mere med end andre, og i værste tilfælde kan det føre til, at man får en lav karakter eller ikke består sin eksamen. Måske ligger du middel i et fag, men ønsker at stige til topkarakter? Uanset hvad dine ønsker er, står vores privatundervisere klar til at hjælpe dig godt videre, så du kan opnå de resultater, du ønsker. Vi yder lektiehjælp, hvad enten du går i gymnasiet, i folkeskole, tager enkeltfag eller anden uddannelse. Kontakt os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan du får den bedste hjælp til dine ønsker og behov.

Udtalelser fra vores elever

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Aarhus’ bedste undervisere

  Alle vores undervisere har opnået topkarakterer i deres undervisningsfag, og du er derfor sikker på, at vedkommende medbringer en bred vifte af faglige kompetencer, når I skal afholde undervisningstimerne. De har yderligere gennemgået vores omfattende screeningsproces som sikrer, at de ligeledes er pædagogisk og socialt kvalificerede som undervisere. Vi sørger for at tildele dig den af vores undervisere, der passer bedst muligt til dine behov og de ønsker, du har for dit forløb med lektiehjælp. Sammen sætter I en række mål for undervisningsforløbet, som du gerne vil arbejde på og forbedre dig i. Der dukker måske nye problemstillinger og aspekter op undervejs, som du ligeledes ønsker belyst. Din underviser vil gøre sit absolut bedste for, at du oplever succesoplevelser og forlader hver undervisningsgang med en god fornemmelse.

  Send en uforpligtende forespørgsel

  Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  20 timer

  329 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 10 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  40 timer

  299 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 20 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  80 timer

  269 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 40 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information
  12-24

  Omkostningsfri delbetaling over 12-24 månedlige rater

  Med GoKarakter delbetaling har du muligheden for at dele din betaling op, uden ekstra omkostninger. Delbetaling er både rente og gebyrfrit.

  Fleksibel lektiehjælp i Aarhus

  Du bestemmer selv, hvor og hvornår din undervisning skal foregå - langt de fleste af vores undervisere er selv studerende og fleksible anlagt, så de vil så vidt muligt forsøge at tilpasse undervisningen efter din kalender. Du kan blive undervist hjemme hos dig selv, på et bibliotek, en studiecafé eller et fjerde sted. Det er helt op til dig og din hverdag. Din underviser vil ikke kun fungere som lektiehjælper, men ligeledes som en mentor, der kan vejlede og motivere dig til dit uddannelsesforløb. Det er vigtigt, at du løbende føler motivation og gå-på-mod til dit fag, så du i sidste ende kan afslutte forløbet med et tilfredsstillende resultat.

  GoKarakters læringsmetode

  Hos GoKarakter anvender vi en tre-trins læringsmetode, der sikrer, at du som elev får den bedst mulige undervisning.

  • Indledende samtale

   Under din første undervisningstime sætter du i samarbejde med din underviser en række klare mål for forløbet.

  • Målrettet undervisning

   Du og din underviser vil arbejde målrettet mod jeres læringsmål på en måde, som passer lige til dig.

  • Løbende rapportering

   Efter hver afsluttet undervisningsgang skriver din underviser en rapport om jeres arbejde. Så kan du løbende følge med i dine fremskridt. Læs mere om GoKarakters læringsmetode.

  Vil du vide mere?

  • Bliv ringet op inden for 24 timer

  • En forespørgsel er uforpligtende

  • Få et tilbud ud fra dine behov


  Det fulde overblik

  Når du starter et forløb med privatundervisning og lektiehjælp i Odense hos GoKarakter, får du adgang til en helt personlig læringsplatform, hvor du kan følge med i din løbende fremgang. Efter hver undervisningsgang vil din underviser nemlig skrive en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke dele af faget der er blevet dækket i løbet af den enkelte undervisningsgang. Underviseren vil også tilføje kommentarer omkring din motivation og fremgang, så du hele forløbet igennem kan følge med i, hvordan din lektiehjælp går, og hvordan du som elev udvikler dig fagligt. Dermed kan du også kigge tilbage og få genopfrisket dit forløb og de emner, I sammen har gennemgået.

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude