Lektiehjælp i Rødovre
af certificerede undervisere

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Søger du privatundervisning og lektiehjælp i Rødovre? Både folkeskolen og gymnasiet byder på mange forskellige fag, og det er ikke dem alle, man kan være lige god til. Et eller flere fag vil måske volde problemer, og det kan i værste tilfælde føre til en dårlig karakter på eksamensbeviset, når faget skal afsluttes. Hvad end du søger hjælp på folkeskole- eller gymnasieniveau, kan vi hjælpe dig! GoKarakter er den førende udbyder af lektiehjælp i Rødovre; vi har undervisere i og i nærheden af byen, så du nemt kan modtage den privatundervisning, du søger. Kontakt os i dag, så tilknytter vi dig en underviser, der yder lektiehjælp i Rødovre, og som passer til lige præcis dine behov - så du kan blive tryg ved dit fag og din skolegang.


Bliv kontaktet:

Udtalelser fra vores elever

Fremragende

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Få et skræddersyet forløb

  Vi tilbyder en række forskellige forløbspakker alt efter, hvad du har brug for. Sammen kortlægger vi, hvad dine ønsker og behov lyder på, så vi kan finde den helt rette løsning til lige netop dig. Til dit forløb med lektiehjælp og privatundervisning tilknytter vi dig den underviser, der matcher præcis de ønsker, du har beskrevet. Herefter vil din underviser skræddersy et forløb til dig, der passer til det niveau, du ligger på - og det niveau, du ønsker at ende på. Sammen finder I frem til, hvor dine problemer helt præcist ligger, så I kan arbejde målrettet på at forbedre dine kompetencer i det pågældende fag.

  Send en uforpligtende forespørgsel

  Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  20 timer

  329 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 10 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  40 timer

  299 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 20 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  80 timer

  269 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 40 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information
  12-24

  Omkostningsfri delbetaling over 12-24 månedlige rater

  Med GoKarakter delbetaling har du muligheden for at dele din betaling op, uden ekstra omkostninger. Delbetaling er både rente og gebyrfrit.

  Kompetente undervisere

  Når du får tilknyttet en underviser fra GoKarakter, vil du opleve, at vedkommende ikke blot vil agere lektiehjælper, men ligeledes mentor, som kan motivere dig i din skolegang. Undervejs i forløbet med lektiehjælp er det vigtigt, at du får succesoplevelser, så du også fremover føler dig motiveret til din videre skolegang. Din underviser vil gøre sit bedste til, at du får gode oplevelser og finder en glæde ved det fag, du ellers kæmper med. Sammen vil I arbejde på, at du forlader hver undervisningstime med en god mavefornemmelse!

  I kan arbejde hjemme hos dig selv, på et bibliotek, en café eller i et helt fjerde miljø, hvor du føler dig tryg. Vores undervisere er fleksible anlagt, så du kan modtage undervisning på den dag i ugen og det tidspunkt af dagen, der passer bedst ind i dit øvrige skema og kalender. Det vigtigste for os er, at du får det bedst mulige forløb og afslutter dit fag med bedst muligt resultat!

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude

  Fremragende