Lektiehjælp i Rødovre
af certificerede undervisere

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Hvorfor vælge GoKarakter?

 • Intensiv lektiehjælp i alle fag
 • 100% fokus på dine behov
 • Fleksible forløb
 • Certificerede undervisere med byttegaranti

Søger du privatundervisning og lektiehjælp i Rødovre? Både folkeskolen og gymnasiet byder på mange forskellige fag, og det er ikke dem alle, man kan være lige god til. Et eller flere fag vil måske volde problemer, og det kan i værste tilfælde føre til en dårlig karakter på eksamensbeviset, når faget skal afsluttes. Hvad enten du søger hjælp på folkeskole- eller gymnasieniveau, kan vi hjælpe dig! GoKarakter er den førende udbyder af lektiehjælp i Rødovre; vi har undervisere i og i nærheden af byen, så du nemt kan modtage den privatundervisning, du søger. Kontakt os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan give dig den bedste hjælp.

Udtalelser fra vores elever

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Rødovres bedste undervisere

  Når du får tilknyttet en underviser fra GoKarakter, vil du opleve, at vedkommende ikke blot vil agere lektiehjælper, men ligeledes mentor, som kan motivere dig i din skolegang. Undervejs i forløbet med lektiehjælp er det vigtigt, at du får succesoplevelser, så du også fremover føler dig motiveret til din videre skolegang. Din underviser vil gøre sit bedste til, at du får gode oplevelser og finder en glæde ved det fag, du ellers kæmper med. Vores undervisere har alle fået topkarakterer i deres undervisingsfag, så du kan være sikker på, at deres faglige redskaber er på plads. Derudover sørger vi for, at de gennemfører vores omfattende screeningsproces, som gør dem kvalificerede på et pædagogisk såvel som et socialt plan.

  Send en uforpligtende forespørgsel

  Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  20 timer

  329 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 10 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  40 timer

  299 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 20 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  80 timer

  269 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 40 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information
  12-24

  Omkostningsfri delbetaling over 12-24 månedlige rater

  Med GoKarakter delbetaling har du muligheden for at dele din betaling op, uden ekstra omkostninger. Delbetaling er både rente og gebyrfrit.

  Fleksibel lektiehjælp i Rødovre

  Vi tilbyder en række forskellige forløbspakker alt efter, hvad du har brug for. Du og din underviser vil sammen finde frem til, hvor dine problemer helt præcist ligger, så I kan arbejde målrettet på at forbedre dine kompetencer i det pågældende fag. Herefter skræddersyr din underviser et forløb til dig, der passer til det niveau, du ligger på. I kan arbejde hjemme hos dig selv, på et bibliotek, en café eller i et helt fjerde miljø, hvor du føler dig tryg. Vores undervisere er fleksible anlagt, så du kan modtage undervisning, når det passer bedst ind i dit øvrige skema og kalender. Det vigtigste for os er, at du får det bedst mulige forløb og afslutter dit fag med bedst muligt resultat!

  GoKarakters læringsmetode

  Hos GoKarakter anvender vi en tre-trins læringsmetode, der sikrer, at du som elev får den bedst mulige undervisning.

  • Indledende samtale

   Under din første undervisningstime sætter du i samarbejde med din underviser en række klare mål for forløbet.

  • Målrettet undervisning

   Du og din underviser vil arbejde målrettet mod jeres læringsmål på en måde, som passer lige til dig.

  • Løbende rapportering

   Efter hver afsluttet undervisningsgang skriver din underviser en rapport om jeres arbejde. Så kan du løbende følge med i dine fremskridt. Læs mere om GoKarakters læringsmetode.

  Vil du vide mere?

  • Bliv ringet op inden for 24 timer

  • En forespørgsel er uforpligtende

  • Få et tilbud ud fra dine behov


  Det fulde overblik

  Når du starter et forløb med privatundervisning og lektiehjælp i Rødovre hos GoKarakter, får du adgang til en helt personlig læringsplatform, hvor du kan følge med i din løbende fremgang. Efter hver undervisningsgang vil din underviser nemlig skrive en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke dele af faget der er blevet dækket i løbet af den enkelte undervisningsgang. Underviseren vil også tilføje kommentarer omkring din motivation og fremgang, så du hele forløbet igennem kan følge med i, hvordan din lektiehjælp går, og hvordan du som elev udvikler dig fagligt. Dermed kan du også kigge tilbage og få genopfrisket dit forløb og de emner, I sammen har gennemgået.

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude