Lektiehjælp i Vedbæk
af certificerede undervisere

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Hvorfor vælge GoKarakter?

 • Intensiv lektiehjælp i alle fag
 • 100% fokus på dine behov
 • Fleksible forløb
 • Certificerede undervisere med byttegaranti

Søger du privatundervisning og lektiehjælp i Vedbæk? De fleste elever kæmper med et eller flere svære fag, og det kan være hårdt at komme igennem det alene. I værste tilfælde kan det også føre til, at man ikke består sine eksamener, når den tid kommer. Lektiehjælp og privatundervisning kan også være til dig, der allerede har fint styr på faget, men ønsker at stige til topkarakter. Hvad end dine ønsker er, står GoKarakter klar med lektiehjælp i Vedbæk. Vi har undervisere tilknyttet alle fag og på alle niveauer til både folkeskole- og gymnasieelever, på videregående niveau eller til dig, der tager enkeltfag. Kontakt os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan give dig den bedste hjælp.

Udtalelser fra vores elever

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Vedbæks bedste undervisere

  Hos GoKarakter har vi landets bedste undervisere tilknyttet, og vi sørger for at tildele dig den af vores undervisere, der passer bedst til dig. Dette gør vi på baggrund af de behov, du har for din undervisning og skolegang, herunder dit niveau, din personlighed og dine ønsker og mål. Sammen med din privatunderviser sætter du en række delmål, som du gerne vil arbejde på gennem dit undervisningsforløb. vores undervisere har selv fået topkarakterer i deres undervisningsfag, så du kan være sikker på, at de medbringer de bedste faglige redskaber til din undervisning. Samtidig sørger vi for, at de gennemgår vores omfattende screeningsproces, som sikrer, at de ligeledes er kvalificerede undervisere på et pædagogisk såvel som et socialt plan.

  Send en uforpligtende forespørgsel

  Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  20 timer

  329 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 10 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  40 timer

  299 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 20 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  80 timer

  269 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 40 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information
  12-24

  Omkostningsfri delbetaling over 12-24 månedlige rater

  Med GoKarakter delbetaling har du muligheden for at dele din betaling op, uden ekstra omkostninger. Delbetaling er både rente og gebyrfrit.

  Fleksibel lektiehjælp i Vedbæk

  Du bestemmer helt selv, hvor og hvornår din undervisning skal foregå. Vores undervisere er fleksible anlagt, og de vil gøre deres bedste for, at undervisningen passer så godt som muligt ind i din kalender. Du kan blive undervist hjemme hos dig selv, på en café, et bibliotek eller et helt fjerde sted; det er op til dig og din øvrige hverdag. Sammen arbejder du med din underviser på de valgte delmål, men dukker der undervejs nye problemstillinger og aspekter op, som du gerne vil gennemgå og forbedre dig i, så vil din underviser vil gøre sit absolut bedste for at imødekomme dine ønsker. Det vigtigste er, at du løbende får succesoplevelser med undervisningen og går derfra med fornyet motivation.

  GoKarakters læringsmetode

  Hos GoKarakter anvender vi en tre-trins læringsmetode, der sikrer, at du som elev får den bedst mulige undervisning.

  • Indledende samtale

   Under din første undervisningstime sætter du i samarbejde med din underviser en række klare mål for forløbet.

  • Målrettet undervisning

   Du og din underviser vil arbejde målrettet mod jeres læringsmål på en måde, som passer lige til dig.

  • Løbende rapportering

   Efter hver afsluttet undervisningsgang skriver din underviser en rapport om jeres arbejde. Så kan du løbende følge med i dine fremskridt. Læs mere om GoKarakters læringsmetode.

  Vil du vide mere?

  • Bliv ringet op inden for 24 timer

  • En forespørgsel er uforpligtende

  • Få et tilbud ud fra dine behov


  Det fulde overblik

  Når du starter et forløb med lektiehjælp i Vedbæk hos GoKarakter, får du adgang til en helt personlig læringsplatform, hvor du kan følge med i din løbende fremgang. Efter hver undervisningsgang vil din underviser nemlig skrive en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke dele af faget der er blevet dækket i løbet af den enkelte undervisningsgang. Underviseren vil også tilføje kommentarer omkring din motivation og fremgang, så du hele forløbet igennem kan følge med i, hvordan din lektiehjælp går, og hvordan du som elev udvikler dig fagligt. Dermed kan du også kigge tilbage og få genopfrisket dit forløb og de gennemgåede emner.

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude