Lektiehjælp i Vedbæk
af certificerede undervisere

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Hvorfor vælge GoKarakter?

 • Intensiv lektiehjælp i alle fag
 • 100% fokus på dine behov
 • Fleksible forløb uden udløbsdato
 • Certificerede undervisere med byttegaranti

Søger du lektiehjælp og privatundervisning i Vedbæk? Der kan være nogle fag, man som studerende kæmper mere med end andre - i værste tilfælde kan det føre til, at man ikke består. Måske har du allerede styr på faget, men ønsker at stige til topkarakter? GoKarakter er den førende udbyder af lektiehjælp i Vedbæk, hvor vi har undervisere i og i nærheden af byen, der står klar til at yde lektiehjælp hjemme hos dig. Kontakt os i dag, så tilknytter vi dig en underviser, der yder lektiehjælp i Vedbæk, og som passer til lige præcis dine behov - så du kan blive tryg ved dit fag!

Udtalelser fra vores elever

Fremragende

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  En løsning efter dine behov

  Du bestemmer selv, hvor og hvornår din undervisning skal foregå. Vores undervisere er fleksible anlagt, og de vil gøre deres bedste for, at undervisningen passer så godt som muligt ind i din kalender. Du kan blive undervist hjemme hos dig selv, på en café, et bibliotek eller et helt fjerde sted; det er helt op til dig og din øvrige hverdag. Vi har undervisere tilknyttet alle fag og på alle niveauer til både folkeskole- og gymnasieelever, og din tilknyttede underviser har selv fået topkarakter i det pågældende fag. Du er derfor sikker på, at de har en bred vifte af faglige kompetencer med sig til de aspekter af faget, som du ønsker at arbejde med.

  Send en uforpligtende forespørgsel

  Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  20 timer

  329 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 10 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  40 timer

  299 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 20 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  80 timer

  269 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 40 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information
  12-24

  Omkostningsfri delbetaling over 12-24 månedlige rater

  Med GoKarakter delbetaling har du muligheden for at dele din betaling op, uden ekstra omkostninger. Delbetaling er både rente og gebyrfrit.

  Talentfulde undervisere

  Vi har landets bedste undervisere tilknyttet, og vi sørger for at tildele dig den af vores undervisere, der passer bedst til dine ønsker og behov. Sammen med din private underviser sætter du en række mål, som du gerne vil arbejde på gennem dit undervisningsforløb. Måske dukker der undervejs nye problemstillinger og aspekter op, som du gerne vil gennemgå og forbedre dig i - din underviser vil gøre sit absolut bedste for, at du løbende får succesoplevelser med undervisningen og går derfra med fornyet motivation til det fag, du kæmper med.

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude

  Fremragende