Image
Vores Mission

Vi sætter punktum for
dårlig trivsel i skolen

2014 Grundlagt i København
4.000 Børn er hjulpet godt videre
500+ Passionerede lektiehjælpere
Styrk dit barns trivsel

Lektiehjælp med fokus på dit barns behov

Vi er en dansk virksomhed, der tilbyder lektiehjælp og privatundervisning til elever i folkeskolen og i gymnasiet. Vi underviser i København, Aarhus, Odense, Aalborg og en lang række andre byer i Danmark.

Vi har et ønske om at hjælpe og motivere børn og unge til en god fremtid i det danske uddannelsessystem. Vores mission er at hjælpe vores elever til at blive bedre i skolen og give dem succesoplevelser, der på ny vil gøre det sjovt at studere. Derfor opfatter vi os selv som værende ikke kun undervisere, men også mentorer, der kan hjælpe eleverne videre gennem uddannelsessystemet.

Vores mål er at tilbyde lektiehjælp og privatundervisning med 100% fokus på de individuelle mål, behov og ambitioner.

Image

“Jeg startede GoKarakter da jeg fandt ud af at mange børn ikke trives i skolen. Ingen børn fortjener en dårlig selvtillid, eller at have præstationsangst. Jeg vidste at hvis et barn har løbende kontakt med en lektiehjælper der udelukkende fokuserer på barnets behov, vil vi hurtigt kunne løse de helt grundlæggende problemer. Jeg er stolt over at vi i dag gør en stor forskel for tusindevis af børn og min vision er at vi i fremtiden kommer problemet helt til livs og en gang for alle, sætter punktum for dårlig trivsel i skolen”

Mads Christensen, Grundlægger

Seneste indlæg

Det siger vores kunder

9.3 ud af 10

Baseret på 122 anmeldelser

5

"Da en veninde brugte gokarakter.dk tænkte jeg at jeg ville prøve det til min eksamen og jeg fik lige præcis den hjælp jeg havde brug for."

Trustpilot
5

"Jeg fik hjælp til min 24-timers eksamen og GoKarakter fandt simpelthen dem bedste underviser til mig! Tusind tak til Peter, der reddede mig lige på målstregen."

Trustpilot
5

"Rigtig god oplevelse. Dygtig og empatisk underviser. Helt klart pengene værd :)"

Trustpilot
5

"Fantastisk og virkelig kvalificeret hjælp med kort varsel. Kan varmt anbefales!!"

Facebook
5

"GoKarakter har været en rigtigt god hjælp for min datter. Søde mennesker og meget professionelle undervisere. Jeg kan klart anbefale deres service."

Trustpilot

Et ønske om at hjælpe andre

Hos GoKarakter er vi drevet af et ønske om at hjælpe andre, hvor de har brug for det. Lysten til at tilegne sig viden kommer, når overblikket og forståelsen vender tilbage. Den største motivation for os er at se, hvordan vores viden hjælper eleverne godt videre.

Vores kerneværdi er, at hvert undervisningsforløb bliver tilpasset elevens individuelle behov og ønsker. Vi er et dynamisk team med vidt forskellige baggrunde og kompetencer, og det gør, at vi kan matche den ideelle underviser ud fra den enkelte elevs niveau og forudsætninger.

Mød holdet bag

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn