GoKarakter

Et ønske om at hjælpe og motivere børn og unge

GoKarakter

Vi er en dansk virksomhed, der tilbyder lektiehjælp og privatundervisning til elever i folkeskolen og i gymnasiet. Vi underviser i København, Aarhus, Odense, Aalborg og en lang række andre byer i Danmark.

Vi har et ønske om at hjælpe og motivere børn og unge til en god fremtid i det danske uddannelsessystem. Vores mission er at hjælpe vores elever til at blive bedre i skolen og give dem succesoplevelser, der på ny vil gøre det sjovt at studere. Derfor opfatter vi os selv som værende ikke kun undervisere, men også mentorer, der kan hjælpe eleverne videre gennem uddannelsessystemet.

Vores mål er at tilbyde lektiehjælp og privatundervisning med 100% fokus på de individuelle mål, behov og ambitioner.

Værdier

Hos GoKarakter er vi drevet af et ønske om at hjælpe andre, hvor de har brug for det. Lysten til at tilegne sig viden kommer, når overblikket og forståelsen vender tilbage. Den største motivation for os er at se, hvordan vores viden hjælper eleverne godt videre.

Vores kerneværdi er, at hvert undervisningsforløb bliver tilpasset elevens individuelle behov og ønsker. Vi er et dynamisk team med vidt forskellige baggrunde og kompetencer, og det gør, at vi kan matche den ideelle underviser ud fra den enkelte elevs niveau og forudsætninger.

Læs mere om holdet bag GoKarakter
Tidligere elev Emma Olsson

Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

Emma OlssonGymnasieelev

Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

Mads Løbner RudeGymnasieelev
Tidligere elev Mads Løbner Rude

Kvalitetsteam

GoKarakters kvalitetsteam sikrer vores høje kvalitet.
Asger Lindholdt

Asger arbejder som gymnasielærer og underviser for GoKarakter. Han er uddannet kemiingeniør med 4 års erfaring som konsulent. Asger har desuden lavet et 3-årigt ph.d.-forskningsprojekt på DTU.

Marianne Rosendal

Er uddannet folkeskolelærer og har undervist i 16 år. Hun er oprindelig engelsk- & spansk korrespondent fra Handelshøjskolen i København. Hun er blandt andet også medforfatter af engelsksystemet "A Piece of Cake".

Kira Astakhova

Kira er underviser på Syddansk Universitet. Hun har en kandidat i kemi (2006), en ph.d.-grad i bioorganisk kemi (2009) og en universitetspædagogisk uddannelse (2013). Hun har 7 års erfaring som underviser og vejleder i kemi, fysik og biologi.

Organisationer der benytter os