Image
Vores Mission

Vi sætter punktum for
dårlig trivsel i skolen

2014 Grundlagt i København
4.000 Børn er hjulpet godt videre
500+ Passionerede lektiehjælpere
Styrk dit barns trivsel

Hvem er GoKarakter?

Vi er en dansk virksomhed, der tilbyder lektiehjælp og privatundervisning til elever i folkeskolen og gymnasiet. Vi underviser i København, Aarhus, Odense, Aalborg og en lang række andre byer i Danmark.

Vi har et ønske om at hjælpe og motivere børn og unge til en god fremtid i det danske uddannelsessystem. Vores mission er at hjælpe vores elever til bedre skoletrivsel og give dem succesoplevelser, der på ny vil gøre det sjovt at gå i skole. Derfor opfatter vi os selv som værende ikke kun undervisere, men også mentorer, der kan vejlede og hjælpe dit barn godt videre.

Image

“Jeg startede GoKarakter, da jeg fandt ud af, at mange børn ikke trives i skolen. Ingen børn fortjener en dårlig selvtillid eller at have præstationsangst. Jeg vidste, at hvis et barn har løbende kontakt med en lektiehjælper, der udelukkende fokuserer på barnets behov, vil vi hurtigt kunne løse de helt grundlæggende problemer. Jeg er stolt over, at vi i dag gør en stor forskel for tusindvis af børn, og min vision er, at vi i fremtiden kommer problemet helt til livs og én gang for alle sætter punktum for dårlig trivsel i skolen”

Mads Christensen, Grundlægger

Seneste indlæg

Det siger vores kunder

9.5 ud af 10

Baseret på 131 anmeldelser

5

"Da en veninde brugte gokarakter.dk tænkte jeg at jeg ville prøve det til min eksamen og jeg fik lige præcis den hjælp jeg havde brug for."

Trustpilot
5

"Jeg fik hjælp til min 24-timers eksamen og GoKarakter fandt simpelthen dem bedste underviser til mig! Tusind tak til Peter, der reddede mig lige på målstregen."

Trustpilot
5

"Rigtig god oplevelse. Dygtig og empatisk underviser. Helt klart pengene værd :)"

Trustpilot
5

"Fantastisk og virkelig kvalificeret hjælp med kort varsel. Kan varmt anbefales!!"

Facebook
5

"GoKarakter har været en rigtigt god hjælp for min datter. Søde mennesker og meget professionelle undervisere. Jeg kan klart anbefale deres service."

Trustpilot

Vores værdier

Hos GoKarakter er vi drevet af et ønske om at hjælpe dit barn til bedre skoletrivsel. Barnets motivation til skole og ny viden kommer, når overblikket og forståelsen vender tilbage. Den største motivation for os er at se, hvordan vores viden og vejledning hjælper vores elever godt videre.

Vores kerneværdi er, at undervisningsforløbet skal tilpasses dit barns individuelle behov og udfordringer. Vi er et dynamisk team med vidt forskellige baggrunde og kompetencer, og det gør, at vi kan matche jer med den ideelle underviser til lige præcis dit barns niveau og forudsætninger.

Mød holdet bag

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn