Screening af undervisere

Sådan screener GoKarakter sine undervisere

Sådan udvælger vi Danmarks mest talentfulde undervisere

For GoKarakter er det altafgørende at yde en service af høj kvalitet. Derfor har vi udviklet en ansættelsesprocedure, der hele tiden tilpasses, så vi er sikre på at ansætte de mest talentfulde undervisere.

Hos GoKarakter er du derfor altid sikker på at få en af landets bedste lektiehjælpere med en relevant baggrund og flere succesoplevelser i bagagen.


Minimumskrav for at undervise hos GoKarakter

Fagligheden er i højsædet hos GoKarakter. For at komme i betragtning til en stilling som underviser skal man derfor studere på eller være færdiguddannet fra en videregående uddannelse. Derudover skal man som minimum have fået karakteren 10 til sin gymnasiale eksamen i de fag, man ønsker at undervise i.


Screening og intern uddannelse

GoKarakters undervisere skal opfylde nogle helt grundlæggende krav til faglighed og uddannelsesniveau. Men derudover sikrer vi os også, at vores undervisere besidder de pædagogiske og sociale kompetencer, der skal til for at kunne undervise børn og unge.

Det gør vi gennem vores screeningsprogram, hvor de kommende undervisere gennemfører et pædagogisk kursus. Derefter præsenteres de for en række pædagogiske tests, der skal bestås for at opfylde kravene til at blive underviser. Når disse tests er bestået, er kandidaterne parat til at komme til samtale, hvor vi lærer dem bedre at kende.

Screeningsproceduren suppleres med løbende obligatoriske kurser i pædagogik og undervisning, der sikrer, at undervisernes kompetenceniveau fastholdes og styrkes. Foruden de obligatoriske kurser, finder der løbende evalueringer sted på baggrund af elevernes oplevelser med deres GoKarakter-undervisere.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn