Online lektiehjælp

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Fleksible forløb

Kvalitetsgaranti

Certificerede undervisere

Fuldt overblik

Hvorfor vælge GoKarakter?

 • Intensiv lektiehjælp i alle fag
 • 100% fokus på dine behov
 • Fleksible forløb
 • Certificerede undervisere med byttegaranti

Har du brug for lektiehjælp med let tilgængelighed og stor fleksibilitet? Få effektiv lektiehjælp online af en certificeret underviser fra GoKarakter. Mange elever og studerende oplever problemer med et eller flere fag, som de har brug for hjælp til at gennemføre - manglende hjælp kan i værste fald føre til dumpekarakter, når faget skal afsluttes med eksamen. Med online lektiehjælp foregår din undervisning og lektiehjælp via live-video gennem forskellige værktøjer (f.eks. Skype), der gør det endnu nemmere for dig at blive klogere på de svære fag. Kontakt os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan hjælpe dig godt videre med dine lektier online!

Udtalelser fra vores elever

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Effektiv og præcis lektiehjælp online

  Det kan faktisk være en stor fordel at modtage lektiehjælp online. Her kan du nemlig lave en skærmdeling, så din underviser nemt kan følge med i de emner og opgaver, du har det svært med - præcis som hvis I sad overfor hinanden. Yderligere kan din underviser uden problemer kommunikere i det fælles dokument, I arbejder i; vedkommende kan skrive noter til dig, foreslå rettelser, hjælpe med opgaver etc., alt sammen mens I kommunikerer gennem video, og din underviser kan komme med uddybende forklaringer. På den måde kan du sidde trygt i ro og mag derhjemme samtidig med, at du modtager skræddersyet lektiehjælp af din privatunderviser og forbedrer dine faglige kundskaber.

  Send en uforpligtende forespørgsel

  Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  20 timer

  329 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 10 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  40 timer

  299 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 20 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  80 timer

  269 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 40 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information
  12-24

  Omkostningsfri delbetaling over 12-24 månedlige rater

  Med GoKarakter delbetaling har du muligheden for at dele din betaling op, uden ekstra omkostninger. Delbetaling er både rente og gebyrfrit.

  Landets bedste, certificerede undervisere

  Hos GoKarakter har vi landets bedste undervisere, der står klar til at hjælpe dig med dine afleveringer og lektier online. De har alle fået topkarakterer i deres undervisningsfag, så du kan være sikker på, at deres faglige kompetencer er på plads. Ydermere gennemgår de alle vores screeningsproces, der sørger for, at de er top-kvalificerede undervisere på både et pædagogisk og socialt plan.

  Før du starter forløbet med din underviser, laver vi en udførlig beskrivelse af dine behov og ambitioner. Herefter danner vi et match med den af vores undervisere, der passer bedst til dine ønsker og behov. Dit første online møde med din lektiehjælper vil være en kortlægning af, hvordan han/hun kan skræddersy det helt rigtige forløb med lektiehjælp online dig.

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude

  Personlig læringsplatform

  Hos GoKarakter får du fuld gennemsigtighed og mulighed for at følge med i de fremskridt, du gør dig med din online lektiehjælp. Derfor tilbyder vi dig den service, at du kan logge ind på din helt egen personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i alle dine timer samt læse en udførlig rapport fra din underviser om, hvilke ting I har gennemgået. Du kan desuden se grafer over din egen motivation og koncentration gennem de undervisningstimer, I har haft sammen. Det kan hjælpe dig med at få et samlet overblik over det forløb, du gennemgår - hermed kan du også nemt genopfriske de emner, I har gennemgået, når du skal blive klar til din eksamen!