12-24

Omkostningsfri delbetalingen
over 12-24 månedlige rater

Hos GoKarakter kan du dele betalingen af dit lektiehjælpsforløb op i mindre dele. Vælger du at delbetale dit forløb, er der ingen ekstra omkostninger, renter eller gebyrer.

 • 10-80

  Undervisningstimer

 • 12-24

  Månedlige rater

Bliv ringet op:

71 99 71 90

Vi sidder klar til at fortælle dig mere om vores delbetaling.

Udtalelser fra vores elever

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Hvorfor vælge delbetaling?

  Synes du, det samlede beløb for din lektiehjælp er en stor mundfuld? Så fortvivl ikke. Hos GoKarakter tilbyder vi en fordelagtig og omkostningsfri delbetaling. På den måde har du altid mulighed for at dele prisen for dit forløb op henover 12 eller 24 måneder uden dyre renter eller gebyrer. Dette er en gratis service, som GoKarakter tilbyder, så din pris for lektiehjælpen bliver mere overskuelig. Når du fordeler betalingen over flere måneder, kan det være nemmere at få plads i økonomien til lektiehjælp.

  Få svar på dine spørgsmål

  Ofte stillede spørgsmål

  Kan alle vælge GoKarakter Delbetaling?

  Ja, alle kan vælge GoKarakter Delbetaling, så længe du er fyldt 18 år. Delbetaling er et samarbejde mellem Resurs Bank og GoKarakter. Ved oprettelse af aftalen vil der blive lavet en almindelig kreditvurdering, hvor det blot kræves, at du ikke er indskrevet i RKI, samt at du har en dansk adresse.

  Gælder GoKarakter Delbetaling for alle typer forløb?

  Ja, du kan vælge at delbetale alle GoKarakters forløb.

  Hvor lang en periode kan jeg delbetale over?

  Med GoKarakter Delbetaling kan du betale dit forløb over 12 eller 24 måneder.

  Hvad gør jeg, hvis jeg fortryder mit køb?

  Ønsker du ikke at bruge alle dine timer, kan du altid få dit tilgodehavende tilbage, uanset betalingsform. Vær dog opmærksom på, at dit forløb vil blive omlagt, og at du dermed ikke vil opnå din mængderabat.

  Samme service og fordele

  Når du starter en delbetaling hos GoKarakter, har du nøjagtig samme fordele, som hvis du betalte hele forløbet på en gang. Lige efter din lektiehjælp begynder, modtager du et logind til din personlige læringsplatform, hvor du bl.a. kan følge med i, hvor mange timer du har tilbage af det samlede beløb.

  Der er heller ikke nogen bindingsperiode på dine afdrag. Det vil sige, at hvis du ønsker at stoppe forløbet, stopper vi de fremtidige afdrag, og du betaler kun for de timer, du har brugt.