Få landets bedste privatlærer til hjælp med skolearbejdet

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Fleksible forløb

Kvalitetsgaranti

Certificerede undervisere

Fuldt overblik

Hvorfor vælge GoKarakter?

 • Intensiv lektiehjælp i alle fag
 • 100% fokus på dine behov
 • Fleksible forløb
 • Certificerede undervisere med byttegaranti

Privatlærer til effektiv undervisning

Søger du en privatlærer, der kan hjælpe dig med lektielæsning, opgaveskrivning eller generel forståelse for et svært fag? Vi har landets bedste undervisere tilknyttet til både folkeskolen og gymnasiet. De kan hjælpe dig godt videre i de fag, du finder svære og har brug for ekstra hjælp til. Nogle fag kan nemlig godt efterlade en masse uafklarede spørgsmål, frustrationer og problemer, hvis man ikke forstår det korrekt. Det kan i værste fald føre til en dumpekarakter, når du skal til eksamen, og faget skal afsluttes. Med en privatlærer får du et skræddersyet forløb efter lige præcis dine ønsker. På den måde er kun du og dine behov i fokus. Kontakt os i dag, så tildeler vi dig den underviser, der passer bedst til dig.

Udtalelser fra vores elever

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Få en certificeret privatlærer

  Alle vores undervisere har fået topkarakterer i de fag, de udbyder undervisning i. Du kan dermed være helt sikker på, at de som privatlærere medbringer en bred vifte af faglige kompetencer til deres undervisning. Derudover sikrer vi os, at de alle ligeledes besidder pædagogiske kompetencer, som gør dem til dygtige undervisere. De certificeres gennem vores screeningprogram, der sikrer, at de er kvalificerede på både et fagligt, pædagogisk og socialt plan. Det er nemlig kombinationen af disse, der gør dem til Danmarks bedste undervisere. Uanset hvordan du ønsker, din privatundervisning skal foregå, vil vores undervisere gøres deres bedste for, at du får et godt forløb med privat lektiehjælp.

  Send en uforpligtende forespørgsel

  Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  20 timer

  329 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 10 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  40 timer

  299 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 20 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  80 timer

  269 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 40 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information
  12-24

  Omkostningsfri delbetaling over 12-24 månedlige rater

  Med GoKarakter delbetaling har du muligheden for at dele din betaling op, uden ekstra omkostninger. Delbetaling er både rente og gebyrfrit.

  Bliv selvsikker med en privatlærer

  Nogle fag kan godt være ekstra svære, og som elev kan man hurtigt føle sig usikker og ukomfortabel, hvis man kæmper med et fag, der volder problemer. Samtidig sidder der mange andre elever i klassen, som måske også oplever problemer og ønsker ekstra fokus. Dermed kan det godt være svært at komme til orde og få den hjælp, som man har brug for. Med en privatlærer er du helt sikker på, at kun dine ønsker og behov er i fokus. Du får undervisning i dit helt eget tempo, så du får plads til udfoldelse og kan opnå faglig selvtillid. Der bliver skabt rum for nysgerrighed, spørgsmål og undren, så du føler dig tryg og tør spørge ind til de emner, du har svært ved at forstå.

  Vi er altid fleksible

  Din privatlærer kan undervise enten hjemme hos dig selv eller i et andet nærliggende studiemiljø, alt efter hvad der passer dig og din hverdag bedst. På det første møde mellem jer, vil I søge at kortlægge helt præcist, hvordan du bedst muligt kan hjælpes godt videre med det pågældende fag. Herefter vil din privatunderviser udforme en plan for jeres undervisningsforløb, så du kan få størst muligt gavn af lektiehjælpen og lære mest muligt, som du kan tage med dig videre. Du bestemmer helt selv tidspunkterne for din undervisning, og vi er altid fleksible, hvis du skulle ønske ændringer i dit forløb.

  Fremragende