Privatundervisning ud fra dine behov

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Fleksible forløb

Kvalitetsgaranti

Certificerede undervisere

Fuldt overblik

Hvorfor vælge GoKarakter?

 • Intensiv lektiehjælp i alle fag
 • 100% fokus på dine behov
 • Fleksible forløb
 • Certificerede undervisere med byttegaranti

Privatundervisning tilrettet dig

Har du brug for privatundervisning, så du kan få hjælp til at komme godt videre med din skolegang eller dit kursus? En privatunderviser fra GoKarakter retter udelukkende sin lektiehjælp mod dine specifikke behov. Med individuel undervisning er du sikker på at lære både intensivt og effektivt. Hos GoKarakter tilbyder vi skræddersyet privatundervisning i alle fag til både folkeskole, gymnasie, HF og enkeltfag eller selvstudie. Hermed kan du få en god oplevelse med det svære fag, dygtiggøre dig og til slut forbedre din karakter.

Udtalelser fra vores elever

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Certificerede undervisere til privatundervisning

  Vi tildeler dig en af vores certificerede undervisere, der studerer på en videregående uddannelse, og som selv har fået topkarakter i det fag, som du har svært ved. Vores undervisere certificeres gennem vores screeningsproces, som sørger for, at de er topkvalificerede både fagligt, socialt og pædagogisk. Langt de fleste elever vil på et tidspunkt opleve, at et fag volder store problemer hvad angår forståelsen. Hermed kan der være udfordringer, som er svære at løse på egen hånd, hvis man ønsker at opnå bedre resultater.

  Læs mere om vores undervisere

  Send en uforpligtende forespørgsel

  Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  20 timer

  329 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 10 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  40 timer

  299 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 20 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information

  80 timer

  269 kr.per time


  • Ingen binding eller forfald
  • Inkl. 40 timers transport
  • Mulighed for delbetaling
  Mere information
  12-24

  Omkostningsfri delbetaling over 12-24 månedlige rater

  Med GoKarakter delbetaling har du muligheden for at dele din betaling op, uden ekstra omkostninger. Delbetaling er både rente og gebyrfrit.

  Dine behov i fokus

  Det er vigtigt for os, at du får præcis den privatundervisning, som du har brug for. Derfor bestræber vi os altid på at finde netop den underviser, der kan opfylde de behov, du har for din undervisning. Når vi har fundet den perfekte underviser, vil denne gøre sit absolut bedste for at sammensætte et forløb, som giver størst muligt udbytte. Det kan også være, at der opstår nye udfordringer, eller at du ønsker planen ændret undervejs i takt med, at du forbedrer dig. Du kan være sikker på, at din privatunderviser optimerer og strukturerer forløbet, så både dine nuværende og langsigtede behov er i fokus.

  Derfor er privatundervisning løsningen

  Alle, der oplever problemer med et udfordrende fag, vil opleve, hvor svært det kan være at forbedre sig på egen hånd. Går du i folkeskolen eller på gymnasiet kan der samtidig være mange andre elever i klassen, som måske også sidder med udfordringer, og som ligeledes ønsker mere fokus. Læser du selvstudie eller ønsker blot at forbedre dine kompetencer på et givent fagområde, kan det nemt ske, at du kører fast i processen - og så kan det være svært at komme videre på egen hånd. Med privatundervisning er du sikker på, at det udelukkende er dine behov, der varetages og fokuseres på. Undervisningen foregår i præcis det tempo, du har det bedst med. Samtidig er der rum og plads til, at du løbende kan stille spørgsmål og få gentaget det svære stof, hvis du får brug for det. På den måde kan du hurtigt indhente det forsømte og opnå en større selvtillid, der i sidste ende vil gavne dig til din eksamen.

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude

  Vi er altid fleksible

  Din privatundervisning kommer til at foregå enten hjemme hos dig selv eller i et andet nærliggende studiemiljø, alt efter hvad der passer dig og din hverdag bedst. Det første møde mellem jer vil handle om at få kortlagt, hvordan du bedst muligt kan hjælpes godt videre med det pågældende fag. Herefter vil vores underviser udforme en plan for jeres undervisningsforløb, så du kan få størst muligt gavn af lektiehjælpen og lære mest muligt, som du kan tage med dig videre. Du bestemmer helt selv tidspunkterne for din undervisning, og vi er altid fleksible, hvis du skulle ønske ændringer i dit forløb.

  Fremragende