Klæd dit barn godt på
til det nye skoleår

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring til os
Live Chat

Vælg sommerskole niveau:

Hvorfor vælge sommerskole?

 • Den gode rytme holdes ved lige
 • Få fulgt op på svære emner
 • Start et nyt skoleår med energi og gåpåmod

Oplever du, at dit barn har svært ved at følge klasseundervisningen og falder bagud for kammeraterne? Hos GoKarakter underviser vi med 100% fokus på dit barn alene og de udfordringer, der opleves i skolegangen, så barnet kan komme tilbage på rette spor, inden de faglige forhindringer bliver for overvældende.

Et forløb med sommerskole består af 20 timers undervisning, der sørger for at holde den gode rytme ved lige, hvor eleven kan indhente nogle af de vanskelige emner, der måske har voldt problemer i det forgangne skoleår. Vores dygtige undervisere sørger for at målrette forløbet, så det tilpasses lige præcis de behov, den enkelte elev har.

Udtalelser fra vores elever

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

0 ud af 10. Baseret på 0 anmeldelser.


  Hvorfor er sommerskole vigtigt?

  Certificerede undervisere

  Til dit forløb med sommerpakken tildeler vi dig den underviser, der bedst kan hjælpe dig. Sammen definerer vi de behov, du har for undervisningen, så vi på den måde kan give dig den bedst mulige oplevelse. Vi har over 370 talentfulde undervisere tilknyttet, som står klar til at hjælpe dig og give dig succesoplevelser, så du føler dig klar til at tage hul på et nyt skoleår med nye udfordringer. Vi udvælger kun de bedste studerende i landet som vores undervisere, der alle opnår certificering gennem en række forskellige kurser.

  Læs mere om vores undervisere

  Send en uforpligtende forespørgsel

  Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  Sommerskole - 10 timer

  3490 kr.


  • En dedikeret mentor
  • Hjælp til flere fag
  • Fuld fleksibilitet
  Mere information

  Sommerskole - 20 timer

  4990 kr.


  • En dedikeret mentor
  • Hjælp til flere fag
  • Fuld fleksibilitet
  Mere information

  Bliv ringet op

  • Bliv ringet op inden for 24 timer

  • En forespørgsel er uforpligtende

  • Få et tilbud ud fra dine behov  GoKarakters sommerskole strækker sig fra d. 1. juli til og med 15. august 2018, hvori vores undervisningpakker kan benyttes.

  Få den bedste privatundervisning hos gokarakter

  Vi har opnået fem ud af fem stjerner på Trustpilot, der vidner om den høje kvalitet, vi har med i vores undervisning. Alle vores undervisere har gennemgået GoKarakters screeningsforløb og har været igennem flere interne kurser, der til sidst giver dem certificering til undervisning. Vores undervisere vil hele vejen igennem gøre deres bedste for at hjælpe dig og tilrettelægge en undervisning, der bedst muligt tilpasser sig dine behov, så du føler, at du får mest muligt ud af dit sommerskoleforløb. Kontakt os i dag, så finder vi en underviser, der passer lige præcis til dig.

  GoKarakters læringsmetode

  Hos GoKarakter anvender vi en tre-trins læringsmetode, der sikrer, at du som elev får den bedst mulige undervisning.

  • Indledende samtale

   Ved sommerskolens start sætter du sammen med din privatunderviser en række klare mål for det samlede forløb.

  • Målrettet undervisning

   Undervisningen vil efterfølgende centrere målrettet om dine behov og de læringsmål, du satte for forløbet.

  • Løbende rapportering

   Efter hver afsluttet undervisningsgang skriver din underviser en rapport om jeres arbejde. Så kan du løbende følge med i dine fremskridt.

  Vil du vide mere?

  • Bliv ringet op inden for 24 timer

  • En forespørgsel er uforpligtende

  • Få et tilbud ud fra dine behov


  Det fulde overblik

  I et forløb som sommerskole er det vigtigt, at det konstant er nemt og overskueligt at følge processen. Vi har skabt en platform, som er let at følge, og hvor du altid kan få overblik over dine timer. Du vil have adgang til denne platform gennem hele dit sommerskoleforløb, så du løbende kan se tilbage på tidligere undervisningsgange og de emner, I har dækket i undervisningen. I din personlige læringsplatform har du ligeledes adgang til din undervisers og GoKarakters administrations kontaktinformationer, så du altid kan få svar på eventuelle spørgsmål.

  Tidligere elev Emma Olsson

  Jeg havde en tryg oplevelse, hvor min underviser hjalp mig med at planlægge præcis det forløb jeg havde brug for.

  Emma OlssonGymnasieelev

  Min underviser var engageret og altid til, at komme i kontakt med, selv kl. 1 om natten, når jeg sad og kæmpede med det sidste i min opgave.

  Mads Løbner RudeGymnasieelev
  Tidligere elev Mads Løbner Rude