Klæd dit barn godt på til det nye skoleår

Styrk dit barns trivsel

Hvorfor vælge sommerskole?

Oplever du, at dit barn har svært ved at følge klasseundervisningen og falder bagud for kammeraterne? Hos GoKarakter underviser vi med 100% fokus på dit barn alene og de udfordringer, der opleves i skolegangen, så barnet kan komme tilbage på rette spor, inden de faglige forhindringer bliver for overvældende.

Et forløb med sommerskole består af 20 timers undervisning, der sørger for at holde den gode rytme ved lige, hvor eleven kan indhente nogle af de vanskelige emner, der måske har voldt problemer i det forgangne skoleår. Vores dygtige undervisere sørger for at målrette forløbet, så det tilpasses lige præcis de behov, den enkelte elev har.

Vælg niveau: Folkeskole Gymnasie

Det siger vores kunder

9.5 ud af 10

Baseret på 131 anmeldelser

Få en certificeret underviser

Til dit forløb med sommerpakken tildeler vi dig den underviser, der bedst kan hjælpe dig. Sammen definerer vi de behov, du har for undervisningen, så vi på den måde kan give dig den bedst mulige oplevelse. Vi har over 370 talentfulde undervisere tilknyttet, som står klar til at hjælpe dig og give dig succesoplevelser, så du føler dig klar til at tage hul på et nyt skoleår med nye udfordringer. Vi udvælger kun de bedste studerende i landet som vores undervisere, der alle opnår certificering gennem en række forskellige kurser.

Mød vores lektiehjælpere
Sommerskole

Den rette hjælp til dit barn

Sommerskole - 20 timer

6580 kr.

  • Ingen binding

  • Fuld fleksibilitet

  • 5 stjerner på Trustpilot

Kom igang
Forløbets indhold

Med GoKarakters sommerskole er du fuldt dækket ind op til skolestart.

1-1 undervisning

Kreative læringslege

Certificeret underviser

Flere fag

Få den bedste privatundervisning hos gokarakter

Vi har opnået fem ud af fem stjerner på Trustpilot, der vidner om den høje kvalitet, vi har med i vores undervisning. Alle vores undervisere har gennemgået GoKarakters screeningsforløb og har været igennem flere interne kurser, der til sidst giver dem certificering til undervisning. Vores undervisere vil hele vejen igennem gøre deres bedste for at hjælpe dig og tilrettelægge en undervisning, der bedst muligt tilpasser sig dine behov, så du føler, at du får mest muligt ud af dit sommerskoleforløb. Kontakt os i dag, så finder vi en underviser, der passer lige præcis til dig.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn