Vil du være en del af holdet?

Vi søger løbende ildsjæle, der brænder for deres fag

Bliv underviser

Som underviser hos GoKarakter vil du blive udfordret både fagligt og personligt. Du vil primært beskæftige dig med børn og unge i alderen 7-20 år, og du vil foruden rollen som underviser også fungere som mentor. Det er din opgave at motivere og undervise eleven ud fra den målsætning, I sammen sætter for forløbet.

Hos GoKarakter tilbyder vi lektiehjælp i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau. Lektiehjælpen foregår i elevens hjem, på det lokale bibliotek eller i et andet nærliggende studiemiljø. Du kan forvente, at din arbejdstid vil være fordelt over eftermiddage, aftener og weekender.

Læs mere om stillingen

Salgskoordinator (fuldtid)

Vi søger i øjeblikket en salgskoordinator, som kunne tænke sig at arbejde et sted, hvor der virkelig gøres en forskel for børn og unge. Er du god til at holde overblik, til at tale med mennesker, og har du sans for at yde en god service? Så er du måske den nye salgskoordinator på GoKarakters innovative administrationsteam!

Vores kernekompetence er individuel privatundervisning, hvor vi matcher den helt rette underviser til hver enkelt elev. Du får adgang til GoKarakters store database af undervisere, og det er din opgave at håndplukke de undervisere, der kan opfylde lige præcis de ønsker, den enkelte elev har.

Læs mere om stillingen

Kommunikationskoordinator (deltid)

Elsker du kommunikation? GoKarakter søger netop nu en kommunikationskoordinator, som kan hjælpe os i arbejdet med at booste vores vækst.

Kommunikation er en vigtig del af vores virksomhed, og noget vi prioriterer højt. GoKarakter ønsker et øget fokus på at kommunikere vores vision så klart så muligt via digital kommunikation. Vores største krav er, at du har en helt naturlig interesse for kommunikation og markedsføring. Vi leder efter en, der ikke kan lade være med at læse de nyeste blogindlæg og se YouTube-film om digital marketing. Med andre ord en person, der har en grundlæggende interesse for sit fag.

Læs mere om stillingen

Video kommunikation (praktik)

Vil du gøre en forskel i en iværksættervirksomhed? GoKarakter søger netop nu en praktikant til at booste vores videokommunikation. Du kommer at arbejde med redigering af film, være administrator på vores YouTube-kanal samt ideudvikle nye video-tiltag.

Vi søger en praktikant med 100% fokus på at skabe gode historier i gennem levende billeder. Du vil beskæftige dig med klipning, optage film samt optimering af vores YouTube-kanal. Du får din egen plads på vores kontor på indre Østerbro samt adgang til vores professionelle kameraudstyr, som du frit kan benytte i din praktikperiode.

Læs mere om stillingen

Back-end udvikler (praktik)

Er du på udkig efter et studiejob, der kan give dig udfordringer og relevant erhvervserfaring? GoKarakter søger i øjeblikket en praktikant til at hjælpe vores udviklere. Vi søger en praktikant der har kendskab til PHP samt en grundlæggende forståelse for Javascript (Vanilla, Vue.js).

Vi er meget fokuserede på udvikling og søger derfor en dedikeret og lærenem profil. Du vil under din ansættelse beskæftige dig med kerneudvikling, idégenerering og optimering af vores eksisterende løsninger. Du vil få din egen kontorplads og mulighed for at lære af erfarne udviklere.

Læs mere om stillingen

Digital marketing (praktik)

Elsker du digital marketing? GoKarakter søger netop nu en praktikant til at booste vores content marketing.

Content Marketing er enormt vigtigt for vores kommunikation. GoKarakter ønsker derfor at rette øget fokus på vores at skabe indhold. Vi søger en praktikant med 100% fokus på at skabe gode historier og en effektiv marketing. Du kommer at arbejde med SEO, ideudvikling af opslag på sociale medier samt blogindlæg, landingssider på vores hjemmeside og meget mere. Du får din egen plads på vores kontor og løbende uddannelse I din praktikperiode i de forskellige emner, du beskæftiger dig med.

Læs mere om stillingen

Fandt du ikke noget for dig?

Vi er altid på jagt efter talentfulde individer til vores team.

Kontakt os ›

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn