Glade undervisere
Underviser Klara V. der studere STX - almen studentereksamen

Klara V.

STX - almen studentereksamen -
Hej! Mit navn er Klara Viola, jeg er 19 år gammel, og ønsker at biddrage med min viden, mine smil og ikke mindst erfaring til at løfte en masse unge fagligt!

Jeg er i gang med mit sabbatår, og er lige tilbagevendt til Danmark efter en længere rejse i Asien og ophold i Australien og Frankrig. Efter mit udenlandsophold, hvor jeg har set mange forskellige kulturer, har jeg fået øjnene op for vigtigheden af uddannelse og dannelse, og fået blod på tanden for at komme ud og gøre en forskel blandt danske børn og unge.

Jeg var selv meget optaget og glad for skolen og kom ud af gymnasiet i 2018 med et snit på ca. 11. Denne viden jeg har tilegnet mig, er noget jeg med glæde vil dele ud af. Jeg føler størst glæde, når jeg netop kan dele min passion for at lære fra mig.

Jeg ved også at det ikke altid kan være lige let med det nuværende skolesystem, som sætter mange børn under pres. Derfor vil jeg være rigtig glad for at kunne hjælpe med at give den ekstra motivation og opmærksomhed til den enkelte, som der er brug for!

Vigtigst af alt er at gøre undervisning sjovt, kreativt og ikke til en sur pligt, det vil jeg hjælpe med. Jeg ved hvor meget en god lærer betyder, for gennem en lang skolegang har jeg altid erfaret at underviseren og tilgangsmåden er altafgørende for at blive god til noget og bevare gnisten og gejsten for at lære.

I gymnasiet var jeg valgt som repræsentant til at tage ud på folkeskoler og give oplæg i bl.a. naturfaglige fag og præsentere 8. og 9. klasser for gymnasiet. Ud over det kommer jeg af en søskendeflok på 4, og er vant til at hjælpe til med skole og lektier.

Klara V. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Bioteknologi (A) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Fransk (A) Fransk (B) Fransk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Idræt (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Musik (C) Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Klara V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn