Glade undervisere
Underviser Pernille S. der studere Cand. Mag.

Pernille S.

Cand. Mag. Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Pernille!

Jeg kan tilbyde motiverende og differentieret lektiehjælp på et højt fagligt niveau, da jeg med 19 år som underviser i gymnasiet har solide og gode erfaringer med undervisning, vejledning og pædagogisk udvikling.

Min motivation for at arbejde ved GoKarkater forstærkes yderligere af muligheden for intens individualiseret læring. Fokus for min undervisning er, at alle mine elever oplever, at de rykker sig. Jeg sætter en ære i at gøre det komplicerede stof så let tilgængeligt og vedkommende som muligt. Og så sværger jeg til en anerkendende pædagogik, som tager udgangspunkt i dér, hvor eleven er.

Som erfaren eksaminator og censor kan jeg ydermere tilbyde eksamenstræning og vejledning i mundtlig fremlæggelse. Ligesom jeg har stærke kompetencer indenfor SO, SRP, videnskabelig metode og i at formidle gymnasiefagrækkens tværfaglige sammenhæng.

Som underviser varierer jeg min undervisningsform for at øge elevernes læring. Jeg anvender it-didaktik efter behov. Jeg anvender synlig læring, da det motiverer eleverne og er godt til at nå en faglig helhedsforståelse. Endeligt motiveres jeg af samarbejde og supervision – det er med til at sikre bedre kvalitet og læring.

Jeg glæder mig til at hjælpe!

Pernille S. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Historie Historie (A) Historie (B) Innovation (B) Innovation (C) Kommunikation/IT (A) Kommunikation/IT (C) Matematik Mediefag (B) Mediefag (C) Teknologi (A) Teknologi (B) Teknologi (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Pernille S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn