Glade undervisere
Underviser Anna M. der studere Matematik

Anna M.

Matematik Københavns Universitet - KU
Mit navn er Anna, jeg er 22 år og læser matematik og italiensk på Københavns Universitet.

Jeg er rigtig glad for at hjælpe andre og vil gerne være med til at give andre en glæde ved at lære, selv om det måske er svært for dem.

Jeg vil gerne i fremtiden være gymnasielærer, så dette job er perfekt til at få lidt mere erfaring med, hvordan jeg bedst hjælper forskellige typer elever med eventuelle vanskeligheder.

Udover de elever jeg har haft gennem GoKarakter, har jeg tidligere hjulpet mine søstre, venner og klassekammerater med diverse fag. En af grundene til at jeg besluttede mig for, at jeg gerne ville undervise var, at de alle sagde, at jeg er god til at forklare tingene på en måde, som de kan forstå - også i de fag som de ikke er så stærke i.

For mig betyder det at være en god underviser - ud over faglig kunnen - at have forståelse for at ikke to elever er ens, og at man derfor ikke kan regne med, at samme indlæringsmetode er den bedste for alle elever.

Anna M. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Italiensk (A) Italiensk (B) Latin (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Anna M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn