Glade undervisere
Underviser Richard J. der studere Matematik og Datalogi

Richard J.

Matematik og Datalogi Aarhus Universitet - AU
Mit navn er Richard, og jeg er fra 1986. Jeg har en færdiggjort bachelor i Matematik med tilvalg i datalogi (30 ECTS, svarende til et semester), og jeg har ligeledes færdiggjort min kandidat i Matematik, ligeledes med tilvalg i datalogi.

Jeg ved, at mange har svært ved matematik, og at det kan virke abstrakt og underligt. At kunne bruge mine færdigheder til at gøre det mere jordnært og forståeligt er en fantastisk følelse, for eksempel når det så at sige klikker for en elev.

Jeg har tidligere undervist forskellige elever i matematik på gymnasieniveau, typisk venners familie eller families venner. Jeg har også over 2 måneder været hjælpeunderviser på Egå Gymnasium.

Når en elev har svært ved noget, er jeg god til at finde ud af, hvad det præcist er, der gør det vanskeligt. Mange gange (specielt i matematik, som jeg underviser i) er det selve det emne, som eleven har svært ved, der er problemet - det er ofte noget mere basalt (så som brøkregning eller basal algebra).

Jeg glæder mig til at møde dig!

Richard J. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Richard J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn