Glade undervisere
Underviser Amalie H. der studere International Virksomhedskommunikation

Amalie H.

International Virksomhedskommunikation Aarhus Universitet - AU
Jeg hedder Amalie, er 21 år gammel og studerer international virksomhedskommunikation med spansk og kommunikation på Århus Universitet. Jeg brænder for at lære fra mig, hvilket blandt andet afspejles i min skoletid, hvor jeg ofte har hjulpet medstuderende med opgaver og afleveringer. Dette vil jeg kunne videreføre som lektiehjælper, så eleverne kan udvikle og forbedre deres kompetencer inden for et givent fag. Jeg har tidligere arbejdet som frivillig på et børnehjem i Afrika, hvor jeg underviste eleverne i engelsk, og er derfor vant til at håndtere vanskelige situationer og finde løsninger, som ikke altid er traditionelle for at få det bedste resultat. Jeg er en åben person, der er klar på udfordringer, og som interesserer sig for andre mennesker.

Amalie H. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Biologi Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Latin (C) Matematik Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Amalie H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn