Glade undervisere
Underviser Mathilde C. der studere Spanske og spanskamerikanske studier

Mathilde C.

Spanske og spanskamerikanske studier Syddansk Universitet - SDU
Jeg hedder Mathilde, jeg er 22 år gammel og er studerende på 5. semester i spanske og spanskamerikanske studier som hovedfag og historie som sidefag på Syddanske Universitet i Odense.

I fremtiden ser jeg mig selv som gymnasielærer i spansk og historie da jeg rigtig godt kan lide at undervise og lære fra mig - jeg ser en glæde i at hjælpe eleven til at forstå stoffet. Jeg har erfaring i at undervise og jeg er vant til at hjælpe mine holdkammerater og venner med fagligt stof.

Det som gør mig til en god underviser er at jeg har en stor tålmodighed, har lyst til at lære fra mig og opgiver ikke så let. I min optik er noget af det vigtigste at eleven forstår stoffet og jeg har ikke noget imod at gentage eller finde andre måder at forklare stoffet på, det vigtigste er at eleven forstår.

Jeg har stor erfaring med det spanske sprog: i 2012 efter jeg dimitterede fra gymnasiet tog jeg på et 9 måneders sprogskoleophold i Madrid og på mit 4. semester tog jeg igen til Madrid denne gang for at studere et semester på Universidad Autónoma de Madrid.

Mathilde C. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Historie Historie (A) Historie (B) Psykologi (C) Religion (B) Religion (C) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mathilde C.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn