Glade undervisere
Underviser Anna-Christine T. der studere Japanstudier og Int. Kommunikation

Anna-Christine T.

Japanstudier og Int. Kommunikation Aarhus Universitet - AU
Jeg er en glad og udadvendt pige på 22 der har masser af gåpåmod og ikke er bange for at tage fat. Jeg har igennem et lille års tid arbejdet som frivillig og dagsansvarlig på Lærdansk, hvor jeg har hjulpet kursisterne på skolen med at lære dansk og det var igennem dette fritidsjob at jeg fandt interesse for at undervise.

Ud over at tilegne mig erfaring fra arbejdet på Lærdansk, er jeg sprogstuderende på AU og er ved at tage en bachelor i Japanstudier (med tilvalg i International Communication på Engelsk som jeg lige har påbegyndt), hvorfor jeg har en god forståelse for formidling samt kommunikation. Kombineret med min erfaring fra Lærdansk, har jeg derfor et solidt fundament at bygge på i forhold til undervisning.

Jeg har tidligere privatundervist en japansk kvinde i dansk på en ugentlig basis, som supplement til hendes danskundervisning. Derudover arbejder jeg lige pt. som studiepraktik mentor og faglig mentor hos Aarhus Universitet.

Anna-Christine T. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Billedkunst Biologi Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Matematik

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Anna-Christine T.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn