Glade undervisere
Underviser Mikela R. der studere Lærer

Mikela R.

Lærer Lærerseminariet
Jeg har med mine kun 24 år allerede arbejdet med utallige børn og unge på flere niveauer. Det har både været i undervisningssituationer, men også relationsarbejde, dans og teater.

Jeg har de sidste fire år arbejdet som pædagogmedhjælper og vikar, henholdsvis som tilkaldevikar, men har også haft længere barselsvikariater med egne klasser. Jeg har været tilknyttet specielklasser for elever med skolevanskeligheder bl.a. dysleksi og koncentrationsbesvær. Derudover har jeg også været tilknyttet ADHD og damp klasser. Foruden skoleundervisning har jeg undervist i musicalperformance, dans og teater, da jeg udover at gå på læreruddannelsen, har taget en 1-årig danseuddannelse i København.

Min motivation for at undervise er min opfattelse af at for mange elever bliver tabt i folkeskolen og får svært ved at følge med senere hen og det er det jeg brænder for at ændre eller i hvert fald være med til. Derudover elsker jeg at arbejde med børn og unge, hvilket også er en stor motivationsfaktor.

Jeg er som underviser meget tålmodig og god til at sætte mig i andres sted. Jeg har selv haft det svært i skolen og ved derfor at det ikke er så let, som lærerne siger, man skal have hjælp til at knække koden.

Derudover er jeg også en underviser der afprøver alternativer, som kan give et afbræk fra skolebænken. Jeg har idræt som et af mine hovedfag og kan derfor godt lide bruge bevægelse, som en del af undervisningen og indlæringen. Jeg har også på baggrund af teater andre mere dramatiske metoder, som oftest bruges til at hjælpe de elever der har det svært mundtligt.

Mikela R. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Naturgeografi (B) Naturgeografi (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mikela R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn