Glade undervisere
Underviser Henriette B. der studere Matematik

Henriette B.

Matematik Syddansk Universitet - SDU
Mit navn er Henriette og er 24 år. Jeg studerer Matematik og Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet Odense, hvor jeg har færdiggjort min bachelor, og er igang med kandidaten. Henblikket med min uddannelse er at blive gymnasielærer, da jeg brænder for at undervise og hjælpe andre til at opnå succes. Derfor er jeg rigtig glad for at være en del af GoKarakter, hvor jeg får mulighed for dette, hjælpe og give værktøjer til elever, som har brug for det. Jeg har erfaring som underviser gennem privat undervisning på 8., 9. og 1. g's niveau, og derudover har jeg altid med glæde hjulpet mine klassekammerater og venner med faglige problemer. Det er vigtigt for mig, at jeg sammen med eleven finder den mest optimale undervisningsmetode samt at eleven føler sig tryg, så eleven opnår mest mulig læring og får succesoplevelser.

Henriette B. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Biologi Biologi (C) Fysik (C) Fysik/Kemi Idræt (B) Idræt (C) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Henriette B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn