Glade undervisere
Underviser Akila K. der studere Dansk og psykologi

Akila K.

Dansk og psykologi Syddansk Universitet - SDU
En glad, tålmodig og passioneret underviser

Hej! Jeg er 25, bor i Odense og er som person meget åben, forstående og glad. Jeg læser en 2-faglig kandidatuddannelse i hhv. psykologi og dansk på Syddansk Universitet. Her har jeg tilegnet mig masser af spændende viden og kommunikative- såvel som pædagogiske værktøjer. Min hovedambition er at formidle viden med et klart og præcis sprog, der kan skabe overblik og forståelse.

Den bedste følelse for mig er 'AHA' følelsen. Den følelse, hvor man endelig har forstået det, er motiverende og kan danne grundlag for at kaste sig ud i tilsvarende interessante emner.

En fighter-attitude og troen på sig selv vægter jeg også højt, og som jeg har i sinde at give til eleven for at skabe en succesfuld studieoplevelse. Med en solid vejledning og et godt fundament for samarbejde, vil jeg kunne være med til at skabe den forandring, eleven har brug for uanset om det er faglige - eller sociale kompetencer. Af disse grunde er jeg en del af Go' Karakter fællesskabet.

Mine erfaringer bygger på de mange frustrationer og glæder de forskellige studieoplevelser har givet mig. Udover det har jeg tidligere været frivillig arbejder hos Ungdommens Røde Kors og på mit danskstudie har jeg sideløbende fungeret som social tutor. Begge stillinger har resulteret i gode indlæringsstrategier, planlægningsfærdigheder og kommunikationsredskaber.

Akila K. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Biologi Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Matematik Oldtidskundskab (C) Psykologi (B) Psykologi (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Akila K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn