Glade undervisere
Underviser Sigurd S. der studere Fysik

Sigurd S.

Fysik Københavns Universitet - KU
Jeg hedder Sigurd, er født i 1992 og studerer fysik på Københavns Universitet på 3. År. Det er på baggrund af min store glæde ved det faglige og ikke mindst formidlingen heraf, at jeg er underviser. Jeg brænder for at hjælpe andre unge med at udvikle den glæde ved at lære, som jeg selv oplever. Da jeg gik i 3.g havde min matematiklærer set, at jeg ofte hjalp mine klassekammerater og bad mig derefter om at gøre det på mere regelmæssig basis. Udover min erfaring med lektiehjælp i gymnasiet har jeg høstet egentlig undervisningserfaring på et pædagogisk universitet i Ukraine, hvor jeg har udviklet en forståelse for, hvilken opgave det er at gøre et tilsyneladende svært emne begribeligt. Før jeg påbegyndte mit fysikstudium har jeg studeret filosofi på Københavns universitet i halvandet år. Der blev jeg bedt om at tænke logisk, sprogligt og historisk, og en evne til at forstå intellektuelt svære tekster skulle kombineres med sproglig snilde, når fortolkningen af disse skulle fremføres i opgaver. Det har således yderligere styrket mine evner til at overskueliggøre og forklare et emne. Alt dette er i kombination med et venligt, tålmodigt og ansvarsbevidst gemyt, og jeg går meget op i at skabe så trygge rammer som muligt, da det er min erfaring, at man bedst lærer ved at turde stille spørgsmål og diskutere.

Sigurd S. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Tysk

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sigurd S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn