Glade undervisere
Underviser Ditte I. der studere Medievidenskab

Ditte I.

Medievidenskab Syddansk Universitet - SDU
Min vigtigste motivation for at undervise er at hjælpe andre og se den glæde, det vækker i eleverne, når de forstår noget, de længe har haft svært ved.

Mit navn er Ditte Irene Knudsen. Jeg er 19 år og er igang med en BA i Medievidenskab med ønske om at blive journalist. Deruodver er jeg samfundsfaglig studerende fra gymnasiet med samfundsfag, engelsk. dansk, historie og matematik på højniveau. Skolen har altid været vigtig for mig, og det har altid frembragt en glæde at klare mig godt i skolen. Det er en glæde, jeg ønsker at se ved mine elever; Det er det, jeg brænder for.

Jeg har tidligere undervist i mit tidligere gymnasiums studiecafé, hvor jeg har hjulpet andre studerende med lektier, afleveringer, eksamensforberedelse mm. Det har givet mig stor erfaring med at arbejde med unge mennesker, og det har hjulpet mig med at forstå eleverne og deres behov. Derudover har jeg været frivillig som tutor, hvor jeg har sørget for at skabe motivation ved kommende elever og hjælpe nye elever med at holde motivationen. Det er blandt andet disse erfaringer, der gør mig til en god underviser. Det har hjulpet mig med at blive bedre til at formidle og undervise, samt læse min elevs behov. Jeg har erfaret at min måde at undervise på har hjulpet, da jeg i min fritid også har hjulpet venner og familie med lektier/afleveringer. Jeg ønsker at kunne støtte og hjælpe min elev i svære situationer, hvor han/hun har brug for det, hvad end det er i mine tidligere nævnte højniveaufag, biologi, geografi, SRP eller mangel på motivation.


Ditte I. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Biologi Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Geografi Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Ditte I.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn