Glade undervisere
Underviser Sofie F. der studere Læreruddannelsen

Sofie F.

Læreruddannelsen Lærerseminariet
Underviserrollen MÅ da være det vigtigste job!

Jeg er en frisk, udadvendt og ambitiøs lærerstuderende på 24 år. Jeg hedder sofie og bor i Aarhus N på et kollegie, hvor jeg er med i flere udvalg samt bestyrelsen. Samtidig er jeg med i DSR på læreruddannelsen. Jeg er på 5. semester, men har studeret uddannelsesvidenskab i et år forinden. Det pædagogisk aspekt i uddannelsen fandt jeg meget interessant, men der var nogen i mig, der altid har vidst, at jeg skulle gå i mine forældres fodspor og blive folkeskolelærer. Interessen for at undervise kom for alvor, da jeg var Au Pair i USA i et år for 2 piger på hhv. 9 og 11 år. Meget af dagen gik på at hjælpe dem med lektier. Selvom det var udfordrende til tider, fandt jeg en stor glæde i at hjælpe børnene og finde på sjove og kreative måder at forholde sig til stoffet på. Jeg får stadig et sug i maven, når jeg tænker på den yngste pige, Eva, komme hjem med armene i vejret grundet god respons på sin opgave. Samtidig har jeg været barnepige for en 11 årig pige i Danmark. Vi brugte altid meget tid på lektier, og jeg kom med spændende bøger til hende, hun kunne læse i sin fritid. Selvom hun til tider synes fjernsynet var lidt sjovere, fandt jeg på måder at inkorporere lektierne i de ting, hun fandt interessant.

Alle lærerstuderende vil gøre en forskel, og ja det vil jeg også. Jeg er af den overbevisning, at alle elever er forskellige, og kendskab til hver enkelt elev er en nødvendig forudsætning for god undervisning. Relationen mellem lærer og elev er grunden til, at jobbet trækker i mig. Trivsel er en forudsætning for læring!

Jeg har dansk og engelsk som undervisningsfag i udskolingen pt.. Som tredje fag vælger jeg enten samfundsfag eller geografi. Hvis i ønsker en kompetent og ambitiøs lektiehjælper med forståelse for eleven, vil vi være et godt match.

Sofie F. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Engelsk Matematik

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sofie F.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn