Glade undervisere
Underviser Tenna T. der studere Læreruddannelsen

Tenna T.

Læreruddannelsen Lærerseminariet
Hej! Mit navn er Tenna, og jeg er 22 år gammel. Jeg har altid været glad for at gå i skole, været motiveret og oprigtigt interesseret - den glæde sætter jeg stor ære i at videregive til andre. Jeg har stor erfaring med at arbejde med børn og unge både som lærervikar i et fast vikariat i tysk og engelsk samt som privat lektiehjælper for børn med vanskeligheder. Jeg har altid været dygtig i skolen, og er kommet ud med et meget fint gennemsnit, hvor de sproglige fag (dansk, tysk, engelsk og fransk) helt klart er min stærkeste side. Men jeg er heller ikke selv bange for at lære og måske udvide mine egne kompetencer – det synes jeg nemlig også er meget vigtig som underviser.

Jeg kan især være behjælpelige inden for rapportskrivning (hvad end det gælder noget teknisk, sprogligt eller noget helt tredje). Sidst men ikke mindst kan jeg hjælpe dig, hvis du har udfordringer med at fremlægge – hvad end din udfordring er i grupper, på klassen, til eksaminer eller skyldes noget helt andet. Jeg har været leder og underviser på en kommunikationsuddannelse, så jeg har stor viden og erfaring med brugen af kommunikation og kropssprog i mange forskellige henseender, som gavner mig, når jeg skal fremlægge, og det vil også kunne hjælpe dig.

Jeg brænder for at lære fra mig på en spændende og kreativ måde, der tilgodeser behovene hos den enkelte, og jeg vil garantere dig, at jeg vil gøre mit bedste for at dit udbytte bliver bedst muligt.

Tenna T. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Historie Samfundsfag Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Tenna T.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn