Glade undervisere
Underviser Marie B. der studere Psykologi

Marie B.

Psykologi Københavns Universitet - KU
Jeg hedder Marie, er 23 år gammel, og til dagligt læser jeg psykologi på Københavns Universitet. Jeg kommer oprindeligt fra Thy i Nordvestylland, hvor jeg stadig har min mor, far og to yngre brødre boende.
Efter gymnasiet flyttede jeg direkte til Århus, hvor jeg blandt andet har læst et semester på Nordisk Sprog og litteratur, og et modul på Socialrådgiveren på VIA I Århus. Dog var ingen af disse studier mig, så resten af min tid i Århus arbejdede jeg i vuggestue, hvilket jeg var rigtig glad for.
Sommeren 2018 flyttede jeg til Kbh, hvor jeg nu læser psykologi. Her kan jeg mærke, at jeg har fundet min helt rigtige plads.
Jeg har altid været glad for at gå i skole, og har altid været dygtig i skolen. Derudover har jeg altid været stor tilhænger af det sociale i, at gå i skole, hvilket for mig, betyder rigtig meget.

Jeg har undervist forskellige steder indtil nu:
Hjemme i Thy blev min fritid bl.a. brugt på gymnastik, hvor jeg i to sæsoner også var frivillig gymnasiktræner hos den lokale gymnastikforening. Dette holdt jeg virkelig meget af, da jeg både er glad for børn, og glad for at være aktiv. Det mest motiverende var hertil undervejs at se fremskridt hos børnene fra start- til slutsæson.
Derudover har jeg været læsemakker/lektiehjælper for en pige i 3. klasse for to år siden, hvilket jeg også synes der gav rigtig meget - både til mig rent erfaringsmæssigt, men også til hende, rent fagligt, da jeg følte at hun fik noget ud af de timer hvor man bare sad en til en, i stedet for, at hun sad i klassen, hvor hun kunne blive forstyrret. Hun havde nemlig nogle koncentrationsproblemer, men dem oplevede jeg ingen af, når hun bare sad sammen med mig.
Til sidst har jeg brugt meget tid på at hjælpe mine yngre brødre med lektier, når dette var aktuelt. Jeg valgte at ansøge hos GoKarakter, da jeg ledte efter et socialt studiejob, hvor jeg føler, at jeg gør en forskel, og har lyst til at tage på arbejde. Hertil synes jeg, at jobbet som underviser hos GoKarakter, er ideel for mig, da jeg elsker at gå i skole og lære fra mig, og derudover kan jeg godt lide at hjælpe folk, og elsker at se andre lykkes. Det, som gør mig til en god underviser er, at jeg er tålmodig, positiv og nærer stor empati med folk. Jeg er et ordensmenneske, men forhaster mig sjældent med noget, og gør aldrig noget halvt.
Jeg glæder mig til at møde dig :)

Marie B. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Psykologi (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Marie B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn