Glade undervisere
Underviser Nanna R. der studere Biotek/Enzymteknologi

Nanna R.

Biotek/Enzymteknologi Københavns Universitet - KU
Mit navn er Nanna, jeg er 28 år og igang med en PhD Bioteknologi/Enzymteknologi. Jeg har en bachelor og kandidat i Bioteknologi og har derfor et bredt kenskab til kemi, molekylærbiologi, matematik og biotek. Derudover har jeg, med en uddannelse på engesk og mange udenlandsrejser, også et godt kenskab til engelsk.

Igennem mit PhD studie har jeg haft fornøjelsen af at undervise bachelor studerende og har også været privat underviser for et par gymnasie-elever. Jeg synes det er spændende at undervise og formidle viden til andre mennesker. Jeg brænder selv for mit fag og ikke mindst for hele tiden at lære nye ting, og synes det er sjovt at vække andre elevers interesse for mit felt. Jeg synes det er inspirerende at arbejde med andre mennesker og elsker at blive udfordret, både på min faglighed og formidling, når eleverne stiller spørgsmål. Jeg ved hvor vigtigt det er, at gøre nye ting sjove og spændende og elsker at bruge forskellige undervisningsredskaber såsom quizzer, gruppearbejde mm. i min undervisning.

Nanna R. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Bioteknologi (A)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Nanna R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn