Glade undervisere
Underviser Louise M. der studere Kandidat i Engelsk

Louise M.

Kandidat i Engelsk Syddansk Universitet - SDU
Mit navn er Louise Monk, jeg er 25 år gammel. Jeg er uddannet bachelor i Engelsk og Spansk på Syddansk Universitet, og læser nu en kandidat i Engelsk samme sted. Jeg glæder mig til at komme i gang med at undervise, da det giver mig stor glæde at give min viden videre, og at se, at min elev opnår forståelse for et emne, som han/hun tidligere har haft svært ved. Kombinationen af at arbejde med mennesker og at bruge min faglighed giver rigtig god mening for mig, derfor regner jeg også med at bruge min uddannelse til at blive gymnasielærer. Jeg har tidligere været privat lektiehjælper for en lærerstuderende, og undervist børn, unge og voksne i ridning samt været workshopunderviser i engelsk grammatik på Syddansk Universitet. I min undervisning sætter jeg fokus på barnet/den unge og hvordan han/hun lærer bedst. Jeg ser mig selv som en anerkendende person med stor tålmodighed og kreativitet i forhold til undervisningsmetoder. Det er vigtigt for mig, at der opstår en god relation mellem barnet/den unge og mig - så der er tryghed og bedre grobund for et succesfyldt forløb.

Louise M. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Louise M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn