Glade undervisere
Underviser Lorene N. der studere Matematik

Lorene N.

Matematik Aalborg Universitet - AAU
Hej, jeg hedder Lorene, og jeg er en 24 årig matematikstuderende på Aalborg Universitet. Jeg blev født i Burundi, men kom til Danmark som 2-årig og har siden været frem og tilbage mellem de to lande.

Jeg er interesseret i undervisning og specielt i at finde bedre måder at give mine elever skræddersyet undervisning, som passer til deres individuelle behov. Min erfaring i undervisning stammer fra at hjælpe gymnasiekammerater og gamle studiekammerater med fransk og matematik. Derudover har jeg i flere år arbejdet på en matematikcafé hvor jeg hjalp elever fra folkeskole niveau til 1. studieår med deres matematik lektier.

Da jeg var 12 år flyttede jeg med min familie tilbage til Burundi hvor al undervisning foregår på fransk og det gav mine kompetencer i fransk et stort boost.

Fordi jeg har boet så forskellige steder har det været nyttigt for mig at tale engelsk, dansk, fransk og kirundi siden jeg var helt ung. Jeg bruger stadig alle sprog til daglig og er i øjeblikket i gang med at lære spansk.

Lorene N. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Fransk (A) Fransk (B) Fransk (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Lorene N.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn