Glade undervisere
Underviser Tobias O. der studere Engelsk

Tobias O.

Engelsk Aarhus Universitet - AU
Jeg er en 23 år gammel engelskstuderende, som snart begynder på 5. semester, med en kæmpe passion for litteratur og sprog, og min ambition er at tage det hele vejen og blive forsker og professor inden for engelsk litteratur.

Min motivation for at undervise ligger bundet både i en glæde ved at lære, men i særdeleshed også ved at lære fra mig og inspirere andre. Jeg har tidligere erfaring med at undervise folkeskoleelever fra 0-9. klasse, da jeg brugte mit sabbatår 14/15 på at arbejde som vikar i en folkeskole, så jeg er klar over, at undervisning sjældent er entydig og lineær i form, hvilket gør det udfordrende, men samtidig også spændende.

Mine kompetencer byder på et bredt fagligt kendskab til mine områder, en evne til at overskue flere forskellige tilgange til undervisning, samt en god portion tålmodighed og en endnu større glæde ved at lære fra mig.

Tobias O. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Mediefag (B) Mediefag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Tobias O.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn