Glade undervisere
Underviser Boris W. der studere Student fra VUC Århus

Boris W.

Student fra VUC Århus -
Jeg er en 31-årig fyr i Århus som læser medicin (4. sem) i århus. Min gymnasielle uddannelse tog jeg for to år siden på VUC Århus, min HF blev færdig her i december 2016, med et gennemsnit på 12. De værktøjer jeg har lært mig selv for at få det, kunne jeg rigtig godt tænke mig at give videre! På HF har jeg hele tiden været engageret i at hjælpe klassekammerater og andre med deres arbejde, og virkelig følt at det var givende arbejde. Der er simpelthen så mange mennesker der render rundt med en idé om, at de ikke er født med matematik-genet eller at et eller andet fag rummer en slags utilgængelig kompleksitet som gør at de ikke kan forstå det. Det rammer mig fordi jeg ved at det er forkert. Det ved jeg fordi jeg nu så mange gange har set, at hvis man bryder problemer op i blokke, eller skifter vinklen passende til modtageren, er der faktisk ikke noget - i hvert fald i den gymnasielle uddannelse - man ikke kan lære. Om sommeren underviser jeg på Djursland folkehøjskole, hvor arbejdet inkluderer undervisning af personer med særlige behov. Jeg har nydt at lave lektiehjælp så meget, at jeg rigtig godt kunne tænke mig at have mere tid til det. Jeg brænder virkelig for at se den gnist i folks øjne, når de endelig mestrer noget. Særligt når de erkender at det de troede var et bjerg af arbejde, bare var et enkelt øjebliks Eureka!

Boris W. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Biologi Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Boris W.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn