Glade undervisere
Underviser Malene H. der studere Kemi

Malene H.

Kemi Aalborg Universitet - AAU
Jeg hedder Malene og er 19 år. Til daglig holder jeg sabbatår, men starter på universitet til september 2017. Jeg afsluttede HTX i Skive i sommeren 2016.

Min helt store interesse har altid været at opnå ny viden - og ikke mindst at give viden videre til andre! Og samtidig med dette dyrke min passion for specielt naturvidenskab. I folkeskolen var jeg på Skive Kommunes talenthold, hvor jeg var med et i rumprojekt samt deltog i et naturvidenskabeligt forløb, hvor jeg fik undervisning på gymnasieniveau. Foruden at få en masse undervisning, skulle vi også lave en masse oplæg og lære fra os - og dette skabte virkelig blod på tanden for at lære fra mig. Siden hen gik jeg på HTX, hvor jeg i nogle fag også blev en slags hjælpelærer - ofte oplevede jeg at folk spurgte mig til råds, da jeg kan formidle tingene på en anderledes måde end en gymnasie/folkeskolelærer kan. Det er super fedt, da det også har udfordret mig - som bekendt kræver det at man har 100% styr på sit stof før man kan begynde at give dette stof videre til andre.

I gymnasietiden forsøgte jeg også at opnå en stor viden og deltog i diverse projekter og konkurrencer. Jeg ønsker at undervise i matematik og kemi. Og eventuelt også teknologi, som er et specielt fag for HTX elever. Jeg har i alle fagene fået minimum 10, og har ydermere fået et samlet gennemsnit fra HTX på 12,2. Dette gør mig meget fleksibel, da jeg inden for de fleste fag har en basal viden. Min motivation for at være mentor er derfor, at jeg kan arbejde videre med det, som jeg elsker! - nemlig at tilegne ny viden og ikke mindst give denne videre. Give viden videre til både dem, som har let ved at tilegne sig ny viden, men også til dem som har det lidt svære. Jeg forventer at jobbet kan give mig mulighed for at arbejde med mennesker og samtidig udnytte min erfaring fra gymnasiet. Jeg forventer desuden at jobbet kan øge mine formidlingsmæssige evner og ikke mindst give mig nogle udfordringer.

Malene H. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Biologi Biologi (C) Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Naturvidenskabeligt grundforløb Teknikfag (A) Teknologi (B) Teknologi (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Malene H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn