Glade undervisere
Underviser Alexander S. der studere Student fra Århus Statsgymnasium

Alexander S.

Student fra Århus Statsgymnasium -
Jeg hedder Alexander Schou, er 20 år gammel og bor i Åbyhøj.

Jeg blev student fra Århus Statsgymnasium i sommeren 2016, og til daglig arbejder jeg som lærervikar på Engdalskolen. Jeg ønsker at studere Matematik med henblik på, som det ser ud nu, at blive gymnasielærer, men om jeg tager ét eller to sabbatår, er jeg endnu ikke afklaret omkring.

Jeg trives med arbejdet som lærervikar såvel som arbejdet her hos GoKarakter, fordi jeg brænder for at undervise. Det fantastiske ved lærergerningen er, at man har mulighed for at hjælpe eleven med at løfte sit faglige niveau. Der findes næppe noget mere tilfredsstillende end at se en elev lyse op, fordi han/hun forstår en opgave eller har forbedret sig på et område. Det er den helt store motivationsfaktor for mig. Arbejdet som lektiehjælper kræver - alt afhængig af eleven - at man er tålmodig og pædagogisk, og det er for mig bare endnu en interessant ting ved arbejdet.

Min passion for at hjælpe den enkelte elev samt mit høje faglige niveau i fagene matematik og fransk gør mig til en kvalificeret underviser, uanset elevens niveau.

Alexander S. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Fransk Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Alexander S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn