Glade undervisere
Underviser Peter K. der studere Matematik

Peter K.

Matematik Syddansk Universitet - SDU
Hej, mit navn er Peter! Jeg studerer matematik på Syddansk Universitet, med henblik på senere at blive gymnasielærer. Til næste år regner jeg med at skulle studere Idræt.

Det har altid været spændende for mig at undervise og hjælpe andre, med at få en god og lærerig oplevelse med deres uddannelse eller skolegang. Det der motiverer mig, er derfor at se de elever jeg underviser, opleve glæden ved at forstå de ting vi arbejder med og få en fornemmelse for, at tingene ikke er så svære, som de måske selv tror.

Jeg har tidligere arbejdet som svømmetræner i 3 år, hvor det gik op for mig, hvor meget jeg kunne lide at undervise. Derfor har jeg også fungeret som lektiehjælper på Vestfyns Gymnasium i den ugentlige lektiecafe, været tutor for de nye elever og været ude og undervise i matematik, i nogle af de lokale 8. og 10. klasser.

Jeg håber på at kunne bidrage med en høj faglighed, samt fungere som en pålidlig og engageret underviser. Derudover håber jeg også, at min brede viden inden for både det naturvidenskabelige, men også humanistiske, er med til at give eleven en god faglig og pædagogisk hjælp.

Peter K. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Filosofi (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Idræt (B) Idræt (C) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Peter K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn