Glade undervisere
Underviser Maya F. der studere Studerende ved Esbjerg Gymnasium

Maya F.

Studerende ved Esbjerg Gymnasium -
Hej!

Mit navn er Maya, og jeg er 20 år gammel. I øjeblikket er jeg i færd med at færdiggøre mit sidste år som STX studerende på Esbjerg Gymnasium og HF, hvor jeg studerer studieretningen: Kemi A, Matematik A og Fysik B.

Det der danner grundlag for min motivation som underviser er helt klart at få lov til at være en del af en elevs udvikling og succesoplevelser. Det er en ubeskrivelig følelse at se ens egen ihærdighed afspejle sig i andre, netop derfor drømmer jeg også selv at blive gymnasielærer i fremtiden. Jobbet som underviser er en stor ære og et ansvar, som jeg ved at jeg kan leve op til, idet jeg brænder for at få lov til at lære fra mig og motivere andre.

Jeg er selv badmintontræner i Bramming badminton klub, og jeg er derfor vant til at undervise og formidle mig. Dette har også givet mig en masse pædagogiske erfaringer, og jeg er god til både børn og unge. Derudover blev jeg i 2016 valgt gennem Esbjerg Gymnasium til at undervise 8. årgang på Tjæreborg Skole i matematik, hvilket fik mig til at indse, at det at undervise er noget jeg godt kunne tænke mig i fremtiden. Dette var selvfølgelig også en stor oplevelse og en ære, men jeg følte også at jeg udviklede mig som person og som underviser, hvilket helt sikkert er en vigtig drivkraft for mig.

Det der gør mig til en god underviser er, at jeg elsker at lære fra mig, min lyst og passion for at lære fra mig, vil afspejles i den elev jeg underviser. Jeg føler at mine erfaringer har gjort at jeg ved hvordan man motiverer andre, hvilket også spiller en vigtig rolle i forhold til hvilke kvaliteter man skal have for at være en dygtig underviser.

Maya F. er certificeret af GoKarakter til at undervise i:

Dansk Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Matematik Matematik (B) Matematik (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Maya F.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn